2021. augusztus 2., hétfőMa Lehel napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.08.02. Lehel Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Megszívja, aki szív az olimpián

Hirdetés

Megszívja, aki szív az olimpián

KD többet szív, mint bárki is gondolná – mondta el Matt Sullivan a Dan Le Batard Show-ban, ahová a könyve megjelenésének apropójából hívták meg. – Jártam a házában hajnali egykor, az egész épület bűzlött a marihuána szagától. Nincs barátnője, nem jár őrült nyaralásokra, semmi más nem jár az eszében, csak a kosárlabda. Nincs semmiféle hobbija. Dögunalmas pasas. Csak a kosárlabda és a fű.

Friss hír, hogy Sha’Carri Richardson, a fiatal amerikai sprintersztár, aki a 100 méteres síkfutás egyik esélyese lett volna Tokióban, megbukott a doppingellenőrzésen, marihuánát mutattak ki a szervezetében. Mivel a Nemzetközi Atlétikai Szövetség nem engedélyezte a füvezést – szemben az NBA-vel –, szegény Richardson kisasszonynak ugrott az olimpia. Nem is fellebbezett, elfogadta a kizárást.

Mindez figyelmeztető lehet Durantnak, aki szintén olimpikon, tagja a Team USA-nek, az Egyesült Államokat Tokióban képviselő kosárlabda-csapatnak.

És a Nemzetközi Olimpiai Bizottság keményvonalas – sokak szerint idejétmúlt – álláspontot képvisel mindenfajta droghasználattal, így a füvezéssel szemben is.

Hirdetés

Márpedig ha Durant vizeletében marihuána nyomaira bukkannak Tokióban, akkor azonnal hazazavarják. Szóval, nem árt óvatosnak lennie a nagyszerű kosarasnak.

Durant amúgy nem az első NBA-kosaras, aki füvezik, és nem is az utolsó.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/2021/07/09/kevin-durant-tobb-fuvet-sziv-mint-mas-levegot/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Fél hazamenni az olimpiáról a belarusz sportoló, rendőri védelmet kért

Fél hazamenni az olimpiáról a belarusz sportoló, rendőri védelmet kért

A rövidtávfutó kritizálta az edzőit, emiatt kötelezték arra, hogy hazatérjen. Állítása szerint kényszerítették arra, hogy összecsomagoljon …