2020. augusztus 14., péntekMa Marcell napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 344,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 320,00 Ft
2020.08.14. Marcell Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 344,00 Ft | USD: 291,00 Ft | CHF: 320,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Megnyitják a tokiói olimpia helyszíneit az amatőr sportolók számára

Megnyitják a tokiói olimpia helyszíneit az amatőr sportolók számára

Megnyitják a jövőre halasztott tokiói olimpia versenyhelyszíneit a sportszövetségek számára, illetve közösségi használatra, írja az MTI.

Ha minden a tervek szerint alakult volna, akkor ezekben a napokban a világ legjobb sportolói, valamint szurkolók ezrei töltenék meg a létesítményeket, a koronavírus-járvány azonban keresztülhúzta a számításokat.

Az újonnan épült szlalom kajak-kenu pályát hétfőn nyitották meg a sportolók számára, míg a Tacumi Uszodát, amely most a vízilabdatorna mérkőzéseinek adna otthont, augusztus közepétől vehetik birtokba az amatőr sportolók.

A tokiói városvezetés tervei szerint az elkövetkezendő hónapokban további olimpiai létesítményeket is megnyitnak, amennyiben a világjárvány ezt lehetővé teszi.

A tokiói játékok eredetileg múlt pénteken rajtolt volna, a halasztás értelmében pedig 2021. július 23-án kezdődik majd.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/2020/07/27/tokioi_olimpia_helyszinek_megnyitas_kozossegi_hasznalat/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Szurkoljatok! – Vincze András jegyzete

    Huszonhétezer-hétszáz. Szerintem ennyi focirajongó lesz kint a magyar labdarúgó-bajnokság első fordulójában – pénteken, …