2021. június 22., keddMa Paulina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 323,00 Ft
2021.06.22. Paulina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 353,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 323,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Meglepetés? Úgy tűnik, Koeman marad a Barcánál

Hirdetés

Meglepetés? Úgy tűnik, Koeman marad a Barcánál

Az együttes csupán a harmadik helyen végzett a bajnokságban a madridi riválisok (Atlético, Real) mögött, és bár a Király-kupát megnyerték a gránátvörös-kékek, a BL-ben már a nyolcaddöntőben búcsúztak a PSG-vel szemben.

A gyenge eredmények miatt gyakran felvetődött Koeman távozásának lehetősége, de úgy tűnik, az együttesnél bíznak benne, hogy a holland tréner által megkezdett út sikeres lehet, csütörtökön pedig biztosítják állását a következő idényre is.

A szerződésében szereplő garantált tartalmakból ugyanakkor többet is különböző feltételek eléréséhez kötnének, a közös folytatásról pedig ugyancsak az együttes szereplésének függvényében szólhat opció.

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2021/eb/2021/06/03/meglepetes-ugy-tunik-koeman-marad-a-barcanal/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Így változik a közlekedés a portugál-francia meccs miatt

Így változik a közlekedés a portugál-francia meccs miatt

A szerdai portugál−francia meccs miatt is lezárások és járatsűrítések lesznek Budapesten − közölte a Budapesti Közlekedési …