2021. október 21., csütörtökMa Orsolya napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
2021.10.21. Orsolya Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 312,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Megint az albánoké volt a végjáték, lemondhatunk a vb-ről

Hirdetés

Megint az albánoké volt a végjáték, lemondhatunk a vb-ről

A mérkőzés előtt gyakorlatilag biztos volt, hogy a mieink számára csak egy győzelemmel marad esély a pótselejtezőt érő második hely kiharcolására.

A vereség mindkét csapat számára a búcsút jelentené, ezt hangsúlyozta a vendégek kapitánya, Edoardo Reja is, aki Gulácsi Péterrel egyetértett abban, hogy bőven benne van, hogy csak egy gólt hoz az összecsapás, így a védekezés fontosságára és a jó kontrajátékra alapozott.

A mieink a Gulácsi – Botka, Orbán, Szalai A. – Nego, Nagy Á., Schäfer, Nagy Zs. – Sallai, Szoboszlai – Sallói tizeneggyel kezdték a mérkőzést, amelyen az első lehetőség egy eladott labda után a vendégek előtt adódott, Barét viszont blokkolta Szalai Attila.

Hirdetés

Ezt követően igyekeztünk magunkhoz venni a kezdeményezést, de Loic Nego két jobb oldali megiramodását leszámítva túl sok veszélyt nem jelentettünk az ellenfél kapujára.

A játékrész végén Myrto Uzuni lövését védte Gulácsi, így ha nem ítélnek végül lest, akkor sincs gól, a fordulást követően pedig felpörögtek az események, előbb Sallói Dániel került nagy helyzetbe, majd újabb Uzuni-próbálkozásnál kellett résen lennie a magyar válogatott kapusának, aztán a Fradi támadója a lecserélése előtt fejjel is veszélyeztetett még egyet – szerencsére hiába.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2021/10/09/magyarorszag-albania-vb-selejtezo-osszefoglalo/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Két hónap után újra meccset nyert Fucsovics Márton

Két hónap után újra meccset nyert Fucsovics Márton

A világranglistán 39. magyar játékos a rangsorban 112. osztrák Dennis Novakkal találkozott kedden este, és …