2020. október 20., keddMa Vendel napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 365,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
2020.10.20. Vendel Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 365,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Meghosszabbították a kajak-kenu kapitányok szerződését

Meghosszabbították a kajak-kenu kapitányok szerződését

Az MKKSZ szerdai hírlevelében emlékeztet, hogy a két kapitányt 2016-ban, a riói olimpia után nevezték ki, mandátumuk a tokiói játékok után járt volna le. Szerződésük egyéves meghosszabbítását az olimpia elhalasztása indokolta.

Hüttner Csaba

Hüttner Csaba

Fotó: Marjai János / MTI

Az olimpiai ciklus a halasztás miatt egy évvel hosszabb lett – mondta Schmidt Gábor, az MKKSZ elnöke. – Az elnökség határozott célja volt, hogy a két kapitány befejezhesse azt a munkát, amit négy évvel ezelőtt elkezdett, ezért egyhangúlag támogattuk az egyéves szerződéshosszabbítást.

Weisz Róbert parakenu szövetségi kapitányként tehát tovább dolgozhat, de miután a sportág szeptemberi közgyűlésén megválasztották az MKKSZ alelnökének is, így a maraton szakág vezetőedzőjeként nem folytatja a munkát. Az elnökség úgy döntött, hogy erre a posztra pályázatot hirdet, pályázni 2020. október 19-ig írásban lehet.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/kajak-kenu/2020/09/30/kajak-kenu_szovetsegi_kapitanyok_szerzodeshosszabbitas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

 Elkapkodták a több százezer forintos VIP-bérleteket a Fradi BL-meccseire

Elkapkodták a több százezer forintos VIP-bérleteket a Fradi BL-meccseire

Rohamosan fogynak a bérletek a Ferencváros labdarúgócsapatának hazai Bajnokok Ligája-mérkőzéseire. Igaz András, a Groupama Arénát …