2021. augusztus 4., szerdaMa Domonkos napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
2021.08.04. Domonkos Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Megfejtettük az angol futballtitkot: EPPP!

Hirdetés

Megfejtettük az angol futballtitkot: EPPP!

Határozott célunk, hogy a 2020-as Európa-bajnokságon eljussunk legalább az elődöntőig, majd megnyerjük a 2022-es világbajnokságot!

Mindezt bizonyos Greg Dyke jelentette ki nyolc évvel ezelőtt. Dyke régi motoros a szakmában, 1947-ben született, 2000 és 2004 között a BBC vezérigazgatója volt, dolgozott a Manchester United és a Brantford futballklubok igazgatójaként, tizenegy éven át a Yorki Egyetem kancellárja volt, de közben a Brit Filmintézetet is igazgatta, minket azonban az érdekel, hogy a kérdéses időpontban – konkrétan 2013 és 2016 között – az FA, az Angol Labdarúgó-szövetség elnöke volt. 

Mike Rigg, aki akkoriban az FA főscoutja volt, manapság pedig a Burnley technikai igazgatója, így emlékezik nyolc év távlatából:

Hirdetés

Greg Dyke szavai drámai változást idéztek elő a mentalitásunkban.

És beindult a lavinaszerű folyamat, amelynek egyik első állomása Dan Ashworth kinevezése volt az FA fejlesztési igazgatói posztjára, beindították az EPPP-t (Elite Player Performance Plan, az FA és a klubok közös projektje a hazai játékosok kinevelésére és fejlesztésére), és létrehozták a St. George’s Parkot a staffordshire-i Burton-upon-Trentben, 130 hektáros területen, ami nem más, mint az FA Nemzeti Futballközpontja, amely hivatalosan 2012. október 9-én nyílt meg.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/2021/07/10/megfejtettuk-az-angol-futballtitkot-eppp-/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Bekeményít a Fradi edzője, Boli a kispadra sem ülhet le a BL-meccsen

Bekeményít a Fradi edzője, Boli a kispadra sem ülhet le a BL-meccsen

A Ferencváros labdarúgócsapata szerdán a Slavia Prahát fogadja a Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik fordulójában. Peter …