2024. június 18., keddMa Levente napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 369,00 Ft | CHF: 415,00 Ft
2024.06.18. Levente Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 395,00 Ft | USD: 369,00 Ft | CHF: 415,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Megdöbbentő húzásra készül edzőfronton a Chelsea

Hirdetés

Megdöbbentő húzásra készül edzőfronton a Chelsea

A Leicester Cityvel angol másodosztályú bajnoki címet nyert Enzo Maresca lesz minden valószínűség szerint a Chelsea új vezetőedzője – jelentették brit újságok. Az egyelőre nem tiszta, hogy a szakember az angol tradícióknak megfelelően menedzseri titulust is megkapja-e, vagy a jóval szűkebb hatáskort jelentő vezetőedzői poszt lesz pusztán az övé.

Az azonban elképesztő, mekkora a bizalom az irányába: ahogyan arról korábban az olasz transzferguru, Fabrizio Romano is írt, állítólag öt plusz egy éves szerződést kap Londonban. Mindez annyiból meglepő, hogy a Chelsea-nél az utóbbi időben kevés edző húzott ki egy szezonnál többet, nemhogy rögvest ötöt!

Maresca játékosként a Juventusszal és a Sevillával érte el a legnagyobb sikereit, a profi labdarúgástól 2017-ben, a Hellas Verona színeiben vonult vissza. Még ebben az évben lehetőséget kapott az Ascoli szakmai stábjában, majd a Sevillánál folytatta edzői pályafutását. Megfordult a West Ham Unitednél, 2020-tól pedig a Manchester City akadémiáján dolgozott. A 2022-2023-as szezonban Pep Guardiola […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2024/05/29/chelsea-uj-edzo-enzo-maresca-oteves-szerzodes/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Meglepetés meglepetés hátán: Szlovákia ellen a világ legjobb karmestere is tehetetlen volt

„Ha egészséges, nincs nála jobb karmester a világon. Bármelyik válogatottban bérelt helye lenne.” Ezt nem …