2020. október 22., csütörtökMa Előd napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
2020.10.22. Előd Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Megállapodott a Telekommal az NFL-mérkőzéseket megvásároló új sportcsatorna

Megállapodott a Telekommal az NFL-mérkőzéseket megvásároló új sportcsatorna

Megállapodott egymással az Magyar Telekom és a Network4, ezért október 6-tól a Telekom IPTV hálózatában is látható lesz a legújabb magyar sportcsatorna, az Arena4 – áll a csatorna közleményében.

A Telekom előfizetői az új IPTV Szuper Családi HD és az IPTV Szuper Családi Mozi díjcsomagokban érhetik el az Arena4 sporttartalmait, már az induláskor is HD-minőségben. Ezen felül a csatorna az új tévécsomagos ügyfelek számára a Telekom TV GO-n keresztül is nézhető lesz.

Az Arena4 már a Vodafone, az Antenna Hungária, a PR Telecom, a Hello Digital, a Pick-Up, a Parisat és az IttOtt TV kínálatában is szerepel, ezzel országos lefedettsége már meghaladja az 50 százalékot.

Ez azért jó hír, mivel az augusztusban indult csatornán lehet követni az amerikai foci (NFL) és a hoki (NHL) csúcsát is, de a amerikai egyetemi bajnokságok is előkerülnek, mellettük pedig ott lesz európai fociból az osztrák Bundesliga Szoboszlai Dominikkel, a skót Premier League és az angol másodosztály, a motorsport fronton pedig a MotoGP és az Indycar lehet érdekes.

Forrás:
http://hvg.hu/sport/20201001_arena4_nfl_nhl_sportcsatorna#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Szoboszlai bombagólt lőtt, otthon égett meg a Real Madrid

Szoboszlai bombagólt lőtt, otthon égett meg a Real Madrid

Salzburg – Lokomotiv Moszkva 2-2 Némi meglepetésre az oroszok kezdték jobban a találkozót, a Nemzetek …