2021. július 28., szerdaMa Szabolcs napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
2021.07.28. Szabolcs Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 334,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Még egy rekordot megdöntött a magyar válogatott

Hirdetés

Még egy rekordot megdöntött a magyar válogatott

A valaha volt legnagyobb mobiladatforgalmat tapasztalta saját hálózatán a Magyar Telekom az Európa-bajnokság magyar–portugál és magyar–francia csoportmeccsei alatt, a német–magyar találkozón viszont akadályozta a hálózati forgalmat egy váratlan műszaki hiba – írja a Világgazdaság.

A Magyar Telekom a tervezett karbantartó munkák átütemezésével, a hálózatok és a forgalom folyamatos monitorozásával, valamint helyi kapacitásbővítéssel készült a kontinenstorna idején várt forgalomemelkedésre. A mobil adatforgalmi csúcsokat figyelembe véve a magyar találkozók 5–10 százalékos növekedést hoztak.

A magyar válogatott Portugália és Franciaország elleni mérkőzésének idején a valaha volt legnagyobb adatforgalmat tapasztalták a hálózaton, az Európa-bajnokság előtti napok legforgalmasabb időszakaihoz képest 15–20 százalékos növekedést. A szerdai német–magyar csoportmérkőzés alatt ennyire kiugró forgalmat nem tapasztaltak.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2021/eb/2021/06/27/labdarugo-eb-magyar-telekom-telenor-rekord-mobilinternet-magyar-valogatott/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Megvan a MOL Fehérvár új sportigazgatója

Megvan a MOL Fehérvár új sportigazgatója

Sallói Istvánt nevezték ki az NB I-ben szereplő MOL Fehérvár FC sportigazgatójának – írja az …