2024. július 15., hétfőMa Henrik napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 360,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
2024.07.15. Henrik Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 392,00 Ft | USD: 360,00 Ft | CHF: 402,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Mbappé búcsúajándéka: gigantikus összeget követel a sztár a PSG-től

Hirdetés

Mbappé búcsúajándéka: gigantikus összeget követel a sztár a PSG-től

Jóllehet Kylian Mbappé már hivatalosan is elhagyta eddigi klubját, a Paris Saint-Germaint, van még egy függő ügy a játékos és a párizsi mamutklub között. A francia válogatottal jelenleg a németországi Európa-bajnokságon szereplő sztár ugyanis az ügyvédei útján közölte, hogy mintegy százmillió eurónyi elmaradt bérre és prémiumra tart igényt korábbi munkaadójától. 

A L’Équipe szerint az ügyvédek a francia professzionális labdarúgó ligákat tömörítő szervezethez (LFP) nyújtották be a követelésüket.

A LIGA SZABÁLYZATÁNAK 259-ES PONTJA UGYANIS KIMONDJA, HOGY AZ ÉPPEN AKTUÁLIS FIZETÉSNEK MINDEN HÓNAP UTOLSÓ NAPJÁIG MEG KELL JELENNIE A JÁTÉKOS SZÁMLÁJÁN.

Hirdetés

Ezen felül a tavalyi idény után járó prémiumokat sem fizette még ki a klub, így jön össze a csaknem 100 millió euró.

A dolog előzménye tavaly nyárig nyúlik vissza. Akkor történt, hogy Mbappé el akart menni a PSG-től, és egy hónapig nem járt edzésre. Végül felvette a munkát, mert megkapta al-Kelaifitől a beleegyezést, hogy 2024 nyarán eligazolhat a Real Madridba.

Igen ám, csakhogy állítólag szóbeli megállapodás született közte és klubvezér között, hogy ebben az esetben lemond fizetése és eredményességi prémiuma egy részéről.

ERRŐL A MEGÁLLAPODÁSRÓL AZONBAN NINCS PAPÍR, CSAK SZÓBAN KÖTÖTTÉK MEG.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2024/eb/2024/06/22/kylian-mbappe-100-millio-psg-koveteles/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Harry Kane hatodszor is nekifut a döntőnek, hogy végre-valahára nyerjen egy trófeát

Bő egy éve foglaltuk össze Harry Kane vesszőfutását, kiemelve, hogy hiába vált az angol klub- …