2024. február 25., vasárnapMa Géza napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
2024.02.25. Géza Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 407,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Matthäus után Ronaldo is felült a fanyalgók vonatára, kiröhögte Messi Aranylabdáját

Hirdetés

Matthäus után Ronaldo is felült a fanyalgók vonatára, kiröhögte Messi Aranylabdáját

Maga Pep Guardiola, Lionel Messi barcelonai sikerkorszakának edzőfejedelme, a Manchester City jelenlegi menedzsere fogalmazott meg olyan véleményt, mely szerint két Aranylabdát kéne kiosztani, egyet az argentin Bolhának, egyet pedig a futballvilág maradék részének, a „rest of the world”-nek. 

Érvek, lájkok, emojik

A hétfői esti, párizsi díjkiosztó óta egyre többen érzik szükségét annak, hogy megnyilvánuljanak az ügyben. Tomás Roncero, az AS című spanyol sportlap tekintélyes munkatársa videóüzenetben vonta kétségbe Lionel Messi nyolc Aranylabdája közül legalább háromnak a jogosságát.

  • Szerinte 2010-ben Xavinak vagy Andrés Iniestának járt volna az elismerés, hiszen ők nemcsak a Barcelonával remekeltek, hanem „mellesleg” világbajnokságot is nyertek a spanyol válogatottal.
  • 2021-ben Robert Lewandowski „berúgta a világ összes gólját, megérdemelte volna a trófeát.
  • Legutóbb pedig Erling Braut Haaland volt az, aki minden létező klubtrófeát begyűjtött a Manchester Cityvel, de még a Premier League gólrekordját is megdöntötte.
  • Különben is, Messi már gyakorlatilag „visszavonult, legalábbis az AS véleményvezére szerint, mert Miamiban már csak levezet, és a nyolcadik Aranylabdát afféle életműdíjnak kell tekintenünk.

Ez idáig rendben is lenne, hiszen véleményszabadság van, Roncero kollégának joga van megnyilvánulni. Csakhogy az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo, aki eddig kínosan ügyelt arra, nehogy minősítse Lionel Messit, most nem állta meg, és lájkolta Roncero videóját, sőt négy röhögő emojival jelezte, hogy bohózatnak tartja az argentin nyolcadik trófeáját (is).

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

AStv (@astelevision) által megosztott bejegyzés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2023/11/01/tomas-roncero-cristiano-ronaldo-lothar-matthaus-aranylabda-emojik-velemenyek/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Tovább tart Harry Kane átka, 3. ligás csapat ejtette ki a Bayern Münchent

Harminc év találkoztak ismét a felek, akkor az élvonalban a Bayern 6–0-ra kiütötte ellenfelét, és …