2021. március 8., hétfőMa Zoltán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 366,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
2021.03.08. Zoltán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 366,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 330,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Magyar labdarúgás / Márton Gábor búcsúüzenete?; Győrben kész a kirakós

Hirdetés

Márton Gábor búcsúüzenete?; Győrben kész a kirakós

 

Hiába vezetett, vereséget szenvedett a fehérvári együttes, amely már csak egy pont előnnyel áll a harmadik helyen az őt most legyőző MTK előtt, így nem meglepő, hogy az idén gyenge teljesítményt nyújtó, legutóbbi öt bajnokijából négyet elbukó csapat edzője is keserűen nyilatkozott: „Eljön az a pont, amikor meg kell beszélni a történteket. Ha az ember nem tud segíteni, akkor ártania sem szabad”.

Pintér Attila oroszlánként védi az embereit. A labdarúgó OTP Bank Liga listavezetője, a Ferencváros ellen 2–0-s hátrányból kapaszkodott vissza az idén még veretlen Mezőkövesd – az egyenlítő gólt Marin Jurina szerezte pazar, ollózós mozdulattal – a csapat edzője pedig a mérkőzés közben a VIP-páholy felől érkező kritikákra is reagált.

Újabb váltás a pakliban. Információink szerint ebben az idényben másodszor cserélhetnek edzőt a kispestiek, de Pisont István maradhat a Honvéd kötelékében. Pietsch Tibor írása.

Hirdetés

Kész a kirakós. Vasárnap biztossá vált, hogy a nyártól újra Ambros Martín lesz a Győr női kézilabdacsapatának vezetőedzője, a spanyol mester három év után tér vissza a Rába partjára, és már azt is tudja, kikkel dolgozhat együtt az újabb sikerekért. Bobory Balázs írása.

Az biztos, hogy az Australian Openen a negyeddöntőbe jutó Novak Djokovics sérült, de azt senki sem tudja, mennyire – nyilatkozatai és teljesítménye ellentmondásosak. Az év első Grand Slam-tornájának hetedik napján történteket Klein Ron foglalta össze.

Forrás:
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_i/marton-gabor-bucsuuzenete-gyorben-kesz-a-kirakos-2810463

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Ezúttal Zalaegerszegen bukott pontokat a Ferencváros

Ezúttal Zalaegerszegen bukott pontokat a Ferencváros

A Ferencváros ugyan az első perctől fogva irányította a találkozót, mégis a hazaiak kerültek előnybe …