2022. január 18., keddMa Piroska napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
2022.01.18. Piroska Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 311,00 Ft | CHF: 340,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Marco Rossi: Négyszer annyit kereshettem volna, de maradni akartam

Hirdetés

Marco Rossi: Négyszer annyit kereshettem volna, de maradni akartam

„Az Európa-bajnokság után azt gondoltam, a közös álmunk válóra válhat. Hittem benne, hogy versenyképesek lehetünk Angliával és Lengyelországgal szemben. És igazam lett. Szereztünk ellenük öt pontot, s bár tudtam azt is, hogy Albánia kemény ellenfél lehet, azzal nem számoltam, hogy kétszer kikapunk tőlük” – mondta a DIGI Sport híradójának, a Sport 24-nek Marco Rossi, aki komoly kritikákat kapott az albánok elleni két vereség után. 

„Bántottak a szurkolóktól érkezett kritikák egy kicsit. Tudja, miért? Mert sokan támadtak anyagi oldalról megközelítve az esetet.

A pénzről beszéltek egy olyan helyzetben, amely számomra egyáltalán nem erről szól. Magyar szövetségi kapitánynak lenni nem pénzkérdés a számomra! Háromszor, négyszer több pénzt kereshettem volna máshol. A Premier League-ből és a Chamionshipből is voltak ajánlataim, de visszautasítottam ezeket az Eb után.

El tudja képzelni, milyen pénzekről beszélünk? És akkor engem ezzel támadtak. Elutasítottam azokat a megkereséseket, mert nem akartam elhagyni a magyar labdarúgó-válogatott kispadját. Szóval volt egy pont, amelyen túl nem éreztem jogosnak a kritikákat, de az eredményeink miatt érthető volt, hogy bíráltak minket. Bántottak a nem szakmai jellegű kritikák.” 

Hirdetés

Sokakat meglepett, hogy az Albánia elleni fiaskó után Angliában kiváló játékkal ért el 1–1-es döntetlent Rossi csapata.

„Engem is meglepett, hogy miután kikaptunk az albánoktól, három napra rá döntetlent játszottunk a Wembley-ben. Senkivel nem beszéltünk, nem volt vezetői találkozó, semmi. A srácok három nap alatt újra elértek egy szintre egy olyan csapat ellen, amely meg akart verni bennünket. Emlékszem az összes kritikára, amelyet Gareth Southgate-nek el kellett viselnie. Sokan azt akarták, hogy rúgják ki – azt az embert, aki az Eb-döntőbe vitte Angliát. El kell fogadnunk, hogy a mi munkákhoz ez hozzátartozik. 

Ha nyersz, jó edző vagy, ha veszítesz, idióta.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2021/12/26/magyar-labdarugas-magyar-valogatott-marco-rossi/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Angol élvonalbeli klub igazolhatja le Christian Eriksent

Angol élvonalbeli klub igazolhatja le Christian Eriksent

A The Athletic című szaklap online kiadása hétfőn írt arról, hogy a Brentford a következő …