2021. november 30., keddMa András, Andor napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 368,00 Ft | USD: 326,00 Ft | CHF: 353,00 Ft
2021.11.30. András, Andor Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 368,00 Ft | USD: 326,00 Ft | CHF: 353,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Marco Rossi: Érzem a feltétel nélküli bizalmat és megbecsülést

Hirdetés

Marco Rossi: Érzem a feltétel nélküli bizalmat és megbecsülést

A magyar labdarúgó-válogatott a duplázó Szoboszlai Dominik vezérletével magabiztos, 4–0-s győzelmet aratott San Marino ellen az utolsó hazai vb-selejtezőjén. Így értékelték a találkozót a főszereplők, valamint Marco Rossi szövetségi kapitány.

Az olasz szakember a mérkőzést követő sajtótájékoztatón elmondta, a csapat célja az volt, hogy szép játékkal, lehetőleg minél magabiztosabb győzelmet arasson és elégedett volt a látottakkal. Az Index kérdésére, hogy a többi eredmény alakulásának tükrében esetleg nagyobb változások várhatóak-e a hétfői, lengyelek elleni meccsen a csapatban, így válaszolt:

„Az albánok elleni két vereséggel tudtuk, hogy véget értek a kijutási álmaink, attól, hogy matematikailag még volt némi remény, sajnos be kellett lássuk, ez a hajó elment, estére ez véglegesen be is igazolódott.

Ettől függetlenül minden mérkőzéshez maximális erőbedobással készülünk, nem lesz ez másként Varsóban sem, hiszen Magyarországot képviseljük.

Hirdetés

Lesznek változások, több kulcsembernek azért adtam most pihenőt, többek között Fiola Attilának, Nagy Zsoltnak, vagy éppen Schäfer Andrásnak, hogy a hétfői találkozón frissebbek legyenek. A legjobb csapatot fogom összeállítani, szép megoldásokat és jó eredményt várok Lengyelországban.”

Szoboszlaival kapcsolatban Rossi elmondta, soha nem kételkedett a fiatal középpályásban, hiszen pontosan érzi és tudja, mekkora felelőssége van a csapatban.

Dominik mindig hatalmas lelkesedéssel és büszkeséggel érkezik a válogatotthoz, mindenkiről elmondható, hogy rendkívül motivált, ha címeres mezben játszhat, rá viszont ez különösen igaz, rendkívül fontos számára a nemzeti együttes.”

Szóba került a napokban megjelent Csányi Sándor kijelentés is, amelyben az MLSZ elnöke úgy fogalmazott, leült beszélni a szövetségi kapitánnyal és abban egyeztek meg, hogy kitölti a 2025-ig szóló szerződését.

„Négy évem van még itt, élvezem az elnök úr szinte feltétel nélküli bizalmát az irányomba, ez az én nézőpontomban az egyik legfontosabb tényező. Szerencsére a legtöbb szurkoló is hisz bennem, én pedig ebben a csapatban hiszek, így természetesen folytatni szeretném a közös munkát. Vannak persze olyanok is, akik a fejemet követelik, megnyugtatom őket, eljön majd az a nap, amikor már nem én irányítom a válogatottat, de talán erre még várni kell.

Számomra egyébként minden mérkőzés egy vizsgának felel meg, sőt, záróvizsgának. Hiszen gondoljanak […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2021/11/13/magyar-valogatott-san-marino-marco-rossi-sajtotajekoztato/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A Haladás nyert, így megszakította a KTE nagy sorozatát

LABDARÚGÓ NB II 18. FORDULÓ KECSKEMÉTI TE–SZOMBATHELYI HALADÁS 0–1Kecskemét. Széktói Stadion. 500 néző. V.: Csonka …