2024. július 18., csütörtökMa Frigyes napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 403,00 Ft
2024.07.18. Frigyes Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 403,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Már Magyarországon is testőr figyeli Szoboszlai Dominik minden lépését

Hirdetés

Már Magyarországon is testőr figyeli Szoboszlai Dominik minden lépését

Szoboszlai Dominik minden lépéséről tud a testőre, akinek a személyét egyelőre hatalmas titok övezi. A magyar válogatott csapatkapitányát legutóbb a siófoki Neoton Família-koncertjére kísérte el, de az EB alatt, a csapat németországi bázisán is mellette volt minden pillanatban. A Sportal beszámolója szerint még az Operaházba is vele tartott januárban.

A feladatkör egyébként a sztárvilágban egyáltalán nem ritka, sőt teljesen természetes. A Premier League-ben az ilyen szintű játékosok között mindenkinek van saját biztonsági embere. Korábban magyar futballistaként Dzsudzsák Balázsnak is volt testőre.

Tüzes György biztonsági szakértő a lapnak elárulta, „minden egyedi: egyedi árazás, egyedi esetek, de Szoboszlai Dominik egy kiemelt személy, sokszorosa lehet az órabére az átlagosnak. Ami 15–20 ezer forint per óra, ha egy átlagos személyt, egy átlagos esetet veszünk alapul, de lehet akár napi sok százezer forint per alkalom”.

Hirdetés

A testőr feladatával kapcsolatban pedig kifejtette, az elsődleges szempont, hogy védence testi épségére vigyázzon. Mint mondta, Szoboszlai esetében a rajongók odamehetnek hozzá autogramot kérni, és „ilyenkor sokan közelednek kicsit őrült módján, megölelgetik, ráugrálnak, meghúzzák a ruháját, erőszakosan fotót akarnak készíteni vele. Azért ezeknek a személyeknek is van magánéletük, meg hangulatuk: van, amikor jó […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2024/eb/2024/07/11/szoboszlai-dominik-testor-futball-valogatott-labdarugo/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Tavaly összetörte, idén Herendi-mintás sisakban áll rajthoz Lando Norris a Hungaroringen

Lando Norris az Instagram-oldalán jelentette be a hírt, hogy a Herendi porcelán manufaktúra által gyártott …