2023. március 26., vasárnapMa Emánuel napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 394,00 Ft
2023.03.26. Emánuel Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 394,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Már hat olyan sportág van, amelyre első körben az összes jegy elkelt a párizsi olimpián

Hirdetés

Már hat olyan sportág van, amelyre első körben az összes jegy elkelt a párizsi olimpián

Az insidethegames.biz olimpiai sportágakra és hírekre szakosodott portál beszámolója szerint a hat sportág versenyeire az értékesítés későbbi szakaszaiban lehet majd újra belépőt váltani. Az első körben áruba bocsátott jegyek közül a többi sportágban még kaphatók belépők: többek között a női rögbi hétcsapatos döntőjére, a lovaglás lovastusa-versenyszámára, a hegyi kerékpár éremcsatáira, az esti kosárlabda-mérkőzésekre és a kajak-kenu sprintfutamainak döntőire is.

Az eddigi elkelt belépők kétharmadát francia szurkolók vásárolták meg, míg a maradék egyharmadon 112 ország jelentkezői osztoztak.

Hirdetés

A sorsolás első fázisában 2022. december 1. és 2023. január 31. között lehetett jelentkezni, a nyertesek pedig február 15. és március 15. között vásárolhatják meg jegyeiket, amire valamennyiüknek 48 órás idősávot biztosítottak a szervezők. A drukkerek a mostani szakaszban csomagokat állíthatnak össze maguknak, amellyel három tetszőleges eseményre látogathatnak ki, ezen belül […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/2023/02/22/mar-hat-olyan-sportag-van-amire-elso-korben-az-osszes-jegy-elkelt-a-parizsi-olimpian/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

A Ferencváros simán továbbjutott a Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe

A Ferencváros simán továbbjutott a Bajnokok Ligája negyeddöntőjébe

A párharc első mérkőzését egy héttel ezelőtt 28–24-re nyerte meg az FTC, amely legutóbb a …