2020. december 3., csütörtökMa Ferenc napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 296,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2020.12.03. Ferenc Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 296,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Magyarországon rendezhetik az orosz hokiliga egyes mérkőzéseit

Hirdetés

Magyarországon rendezhetik az orosz hokiliga egyes mérkőzéseit

A Magyar Jégkorong Szövetség (MJSZ) érdeklődik a világ második legerősebb ligájának, az orosz bázisú KHL-nek a vezetőinél, hogy milyen feltételekkel adhatna otthont bajnoki mérkőzésnek, mondta el Alekszej Morozov, a KHL elnöke, aki szerint jelenleg a tárgyalás szakaszában vannak a magyar féllel.

Sipos Levente, az MJSZ főtitkára az MTI-nek megerősítette, hogy

érdeklődnek a KHL-nél tétre menő, azaz bajnoki találkozó megtartásáról, vagyis nem barátságos vagy felkészülési összecsapásról lenne szó.

Hirdetés

A főtitkár hozzátette, hogy jelenleg az információgyűjtésnél tartanak, felmérik, hogy milyen feltételekkel jönnének Magyarországra KHL-es csapatok bajnoki mérkőzést játszani, van-e erre igény Magyarországon – például mennyiért lehetne árusítani belépőket –, milyen szponzorokat lenne érdemes bevonni a rendezésbe, és a KHL-nek van-e szándéka terjeszkedni erre a piacra.

Sipos Levente elmondta, két budapesti helyszín jöhet szóba ilyen volumenű esemény megrendezésére. Az egyik a Papp László Aréna, amelyben viszont

2022-ig nincs olyan hosszú időtartam szabadon, amikor érdemes lenne jeget készíteni.

A másik pedig a férfi kézilabda Európa-bajnokságra épülő népligeti multifunkcionális csarnok, amelyben 2022 januárjában rendezik meg a kontinensbajnokságot.

Nyitóképünk a Lev Praha és Lokomotyiv Jaroszlavl KHL-mérkőzésén készült, amelyet Prágában rendeztek.

Forrás:
http://hvg.hu/sport/20200730_Magyarorszag_orosz_hokiliga_KHL#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Bajnokok Ligája: Gulácsiék a hosszabbításban nyertek Törökországban

Bajnokok Ligája: Gulácsiék a hosszabbításban nyertek Törökországban

A lipcseiek kétgólos előnyre tettek szert az első félidőben, de a négyesben sereghajtó török csapat …