2023. szeptember 29., péntekMa Mihály napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 373,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
2023.09.29. Mihály Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 373,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Magyar edző irányíthatja a Bayern Münchent a Bajnokok Ligájában

Magyar edző irányíthatja a Bayern Münchent a Bajnokok Ligájában

A német lap információi szerint a Bayernnél úgy döntöttek, Tuchel eltiltását úgy kezelik, hogy a vezetőedzői feladatokat megosztják a német szakember három segítője, Lőw Zsolt, Anthony Barry és Arno Michels között.

A lap azt írja, hogy a 44 éves magyar tréner feladata lesz majd a meccs közbeni taktikai döntések meghozatala, így a többi között a cserékről való döntés is. Ezzel együtt várhatóan nem Lőwöt látjuk majd a pálya szélén a technikai zónában fel-alá járkálni és mutogatni, ezt a „szerepkört” a múlt év májusáig a Chelsea alkalmazásában maradt Barry látja majd el. Michels ­– aki már több mint 14 éve Tuchel hű segítője, és már a Mainznál is együtt dolgozott a trénerrel – a lelátón foglal majd helyet a vezetőedzővel együtt.

Tuchel a Manchester City elleni tavaszi párharc második meccsén összeszedett eltiltás értelmében a Manchester United elleni meccsen nem léphet majd be csapata öltözőjébe, és közvetlenül a kapcsolatot sem tarthatja a kispaddal.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2023/09/18/low-zsolt-bajnokok-ligaja-bayern-munchen-manchester-united/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

A Real Madrid is bejelentkezett a megsértett gólkirályért

A Real Madrid is bejelentkezett a megsértett gólkirályért

Mint beszámoltunk róla, az elmúlt hónapokban egyre feszültebbé váló kapcsolat a napokban mérgesedett el igazán, …