2022. szeptember 27., keddMa Adalbert napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 406,00 Ft | USD: 419,00 Ft | CHF: 425,00 Ft
2022.09.27. Adalbert Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 406,00 Ft | USD: 419,00 Ft | CHF: 425,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Mádról a BL-döntőbe: a magyar bajnok Erdélyben lépett óriásit az álom felé

Hirdetés

Mádról a BL-döntőbe: a magyar bajnok Erdélyben lépett óriásit az álom felé

A Bajnokok Ligája-sorozat idei 13. állomását a holland Kelvin de Ruiter nyerte az öt versenyszámban, 48 pontot gyűjtve. Mögötte a finn Mika Törö és a brit Francis Kane állhatott még fel a dobogóra, amelyről a többszörös magyar bajnok Juhász Péter mindössze három és fél ponttal maradt le. Mindezt úgy, hogy az utolsó részfeladatot megelőzően még ő állt a harmadik helyen, ám Kane mindössze 27.28 másodperccel megnyerte a kőgolyópakolást, amelyben Juhász „csak” ötödik lett a tizenkét fős mezőnyben.

„Érdekes volt látni az időket, akár az autótartásnál, akár a kamionhúzásnál, mert elképesztően szoros volt. Különösen a kamionnál, ahol öten is huszonöt másodperccel kezdődő időt húztunk, amelyek közül az enyém volt a legjobb – mondjuk úgy, talán egy kis szerencsém is volt vele. A kőgolyó miatt viszont bosszús voltam, jó részidőm volt, és már szinte fenn volt az állványon az ötödik, amikor visszacsúszott, és így mindössze négy érvényes kísérlettel zártam. Nem kellett volna sok a harmadik helyhez, de összességében így is elégedett vagyok, mert kifejezetten kiegyensúlyozott teljesítményt tudtam hozni, nem volt nagy hullámzás a teljesítményemben. Jó érzések vannak bennem, ahogy visszagondolok a versenyre” – értékelt a Prémium Médiának a 28 éves versenyző.  

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fpeter.juhasz.96%2Fposts%2Fpfbid0Xx74zKTWt5FaZV89rU1LqUCATaXchEFaqD6FAjTeUj8JrtpyeC4D8Hh2GXCKEaobl&show_text=true&width=500" width="500" height="738" style="border: none; overflow: hidden;" scrolling="no" frameborder="0" allowfullscreen="true" allow="autoplay; […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/2022/09/21/juhasz-peter-erosember-nagyszeben-harc-az-ermekert-bajnokok-ligaja-donto/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Korai gálák után vesztes vb-döntő, majd világbajnokverés Budapesten

Korai gálák után vesztes vb-döntő, majd világbajnokverés Budapesten

Ez esetben ugyanis a németek és az angolok mellett a négyszeres világbajnokot is magunk mögött …