2022. május 20., péntekMa Bernát, Felícia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 384,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 373,00 Ft
2022.05.20. Bernát, Felícia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 384,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 373,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Lewis Hamilton a Mercedes stratégiájára panaszkodott a Miami Nagydíj után

Hirdetés

Lewis Hamilton a Mercedes stratégiájára panaszkodott a Miami Nagydíj után

 A brit pilóta ezúttal a hatodik helyen ért célba, a futam után csapata stratégiáját kifogásolta. Hamilton elmondása szerint a Mercedes a biztonsági autós szakasz alatt hibázott, mikor nem hívta ki egyből a britet a bokszutcába gumikat cserélni. 

A futam 41. körében Pierre Gasly és Lando Norris ütközött össze rendkívül szerencsétlenül, ez eredményezte a biztonsági autós szakaszt, ami alatt a versenyzők sokkal kedvezőbb időveszteséggel cserélhetnek gumikat. A Mercedes ebben a pillanatban Hamiltonra hagyta a kulcsfontosságú stratégia döntés meghozatalát, miközben Russell gyorsan behajtott a bokszutcába közepes keverékű abroncsokért. 

Hamilton a futam utáni sajtótájékoztatón elmondta, abban a pillanatban fogalma sem volt, hogy a többi vetélytársa hol helyezkedik el a pályán, így nem tudta felmérni a helyzetet. 

Ez a csapatom munkája lenne, hogy a lehető legjobb döntést hozzák meg számomra. Minden információ a birtokukban van, én semmit nem tudok, döntsenek ők helyettem!

Hirdetés

– tette hozzá az esetet illetően a brit pilóta. 

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/forma1/2022/05/09/lewis-hamilton-a-mercedes-strategiajara-panaszkodott-a-miami-nagydij-utan/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Vele esett ki, de nem ő ejtette ki az MTK-t

Vele esett ki, de nem ő ejtette ki az MTK-t

Igaz, hogy tősgyökeres fradista?  Tény, hogy ferencvárosi nevelés vagyok, hattól huszonkét éves koromig a Fradiban …