2023. április 1., szombatMa Hugó napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 349,00 Ft | CHF: 381,00 Ft
2023.04.01. Hugó Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 380,00 Ft | USD: 349,00 Ft | CHF: 381,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Leverkusenben a kutya sem volt kíváncsi a Bayernre – na majd a Fradira!

Hirdetés

Leverkusenben a kutya sem volt kíváncsi a Bayernre – na majd a Fradira!

A Ferencváros csütörtök este 18.45 órás kezdéssel az Európa-liga nyolcaddöntőjében lép pályára a Bayer Leverkusen otthonában. A találkozót megelőzően szerdán megtartották a sajtótájékoztatókat, melyen Xabi Alonso a magyar bajnok és a mindkét csapat által legyőzött Monaco között vont párhuzamot, Botka Endre pedig többek között arról is beszélt, hogy előre nem írna alá egy szoros vereséget.

Ez utóbbit követően magyar kollégámmal este nyakunkba vettük a várost, hogy megtapasztaljuk, milyen egy közösségi meccsnézés Leverkusenben, mennyire szurkolnak német csapatként a Bayern Münchennek a Paris Saint-Germain elleni Bajnokok Ligája-meccsen, vagy éppen mennyire nagy az ellenszenv a Bundesligát kisajátító gárdával szemben.

Helyi felfedezőkörutunk egy órán át tartott, és ezalatt mindössze egyetlen létesítményt találtunk, ami nyitva volt még 20 óra után, de legalább abban voltak még emberek is. Kérdésünkre, hogy a Bayern–PSG-t nézik-e majd a plazmatévén, jött egy félmosoly kíséretében a válasz, hogy „á, dehogy”.

Hirdetés

Előrébb tehát nem kerültünk, ellentétben az este során idénybeli nyolcadik BL-meccsüket is megnyerő müncheniekkel, akik várhatják a negyeddöntő jövő pénteki sorsolását.

Zárva a sörház Leverkusenben

Zárva a sörház Leverkusenben

Fotó: Index.hu

Leverkusenben pedig a Ferencváros elleni Európa-liga-meccset, […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2023/03/09/leverkusenben-a-kutya-sem-volt-kivancsi-a-bayernre—na-majd-a-fradira-/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Elárulta titkát az Iglói-módszerrel készülő norvég futózseni

Elárulta titkát az Iglói-módszerrel készülő norvég futózseni

A világ 2018-ban csodájára járt egy 17 éves norvég atlétának, aki a berlini Európa-bajnokságon két …