2021. június 19., szombatMa Gyárfás napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 324,00 Ft
2021.06.19. Gyárfás Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 355,00 Ft | USD: 298,00 Ft | CHF: 324,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Lehet még jegyet venni a budapesti Eb-meccsekre

Hirdetés

Lehet még jegyet venni a budapesti Eb-meccsekre

A Magyar Labdarúgó-szövetség hétfői tájékoztatása alapján az Európai Labdarúgó-szövetség újabb belépőket tett elérhetővé az Európa-bajnokság mérkőzéseire.

Ez azt jelenti, hogy akinek nincs még jegye a Puskás Arénában rendezendő találkozókra, de szeretne a helyszínen szurkolni, még reménykedhet.

A jegyértékesítés következő szakasza június 2-án, szerdán kezdődik.

Hirdetés

Az MLSZ oldalán olvasható, hogy június 4., pénteken azok a szurkolók kapnak lehetőséget belépők vásárlására, akik 2021 májusában visszaváltották jegyeiket. Azonban mivel csak korlátozott számban érhetők el a belépők, nem garantált, hogy minden igénylő jegyhez jut.

Fontos, hogy a budapesti meccsek megtekintéséhez védettségi igazolvány szükséges, ezt azonban nem a stadionnál, a közvetlen belépés előtt ellenőrzik. A meccsekre kilátogató szurkolók a találkozókat megelőző nap reggelétől kezdődően három különböző ponton mutathatják be papírjaikat (a védettségi igazolás mellett érvényes személyi igazolványt vagy útlevelet kell felmutatni). Itt karszalagot kapnak, amellyel az adott mérkőzésen részt vehetnek.

A három helyszín a következő:
[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2021/eb/2021/05/31/lehet-meg-jegyet-venni-a-budapesti-eb-meccsekre/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

José Mourinho Eden Hazard-ról: Elképesztő játékos, az edzésen viszont szörnyű

José Mourinho Eden Hazard-ról: Elképesztő játékos, az edzésen viszont szörnyű

José Mourinho 2013 és 2015 között dolgozott együtt Eden Hazard-ral a Chelsea-nél, és megvan a …