2021. december 5., vasárnapMa Vilma napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 349,00 Ft
2021.12.05. Vilma Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 363,00 Ft | USD: 321,00 Ft | CHF: 349,00 Ft
Kezdőlap / Sport / LeBron James könyökölt, kiállították, a Lakers meccse kis híján botrányba fulladt

Hirdetés

LeBron James könyökölt, kiállították, a Lakers meccse kis híján botrányba fulladt

Bár a Los Angeles Lakers 121–116-ra legyőzte a Detroit Pistonst az észak-amerikai profi kosárlabdaliga legutóbbi játéknapján, a végeredményt háttérbe szorította egy botrányos jelenetsor.

Pedig lehetne arról is beszélni, hogy Cade Cunningham, a Pistons újonca tripla duplát ért el – 13 pont, 12 lepattanó, 10 assziszt –, vagy éppen Anthony Davis fenomenális teljesítményéről – 30 pont, 10 lepattanó, 6 gólpassz, 4 lopás, 5 blokk –, csakhogy LeBron James ellopta a show-t, ám ezúttal nem úgy, ahogy megszokhattuk tőle.

A harmadik negyed elején a Pistons értékesített egy büntetőt, de miközben LeBron James és Isaiah Stewart küzdött egymással a pozícióért az esetleges lepattanóért, James könyökkel eltalálta ellenfelét, akinek a szeme fölött felrepedt a bőr, és elkezdett vérezni. Bár a Lakers sztárja bocsánatkérésképpen nyújtotta a kezét, Stewart miután felkelt a padlóról, nekiesett Jamesnek.

A csapattársak próbálták elválasztani a két játékost egymástól, de az indulatok még jobban elszabadultak, a végén pedig már mindenki lökdösött mindenkit, és többen is a padlón kötöttek ki.

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/2021/11/22/lebron-james-konyokolt-kiallitottak-a-lakers-meccse-kis-hijan-botranyba-fulladt/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Az utolsó érintés – Malonyai Péter

  A hetvenes években, a Johan Cruyff fémjelezte holland futball jóvoltából lett közkeletű itthon, hogy …