2023. szeptember 24., vasárnapMa Gellért napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 386,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 400,00 Ft
2023.09.24. Gellért Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 386,00 Ft | USD: 363,00 Ft | CHF: 400,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Látványos videón a Puskás Aréna felé vonuló szurkolók

Látványos videón a Puskás Aréna felé vonuló szurkolók

Mint ismert, szerda este a Puskás Arénában rendezik meg a második számú európai labdarúgó-kupasorozat, az Európa-liga fináléját. A budapesti döntőben a spanyol Sevilla és az olasz AS Roma lép pályára. A találkozóra 65 ezer embert várnak, így vélhetően telt ház előtt játszanak majd a felek. A mérkőzésen 20 ezer magyar szurkoló is részt vehet, a belépőket az UEFA sorsolás útján értékesítette az érdeklődőknek. 

Az Index közösségi oldalán már megjelentek felvételek arról, milyen hangulatban közelítik meg a stadiont a szurkolók, azonban nem ez volt az egyetlen esemény ma, amikor a drukkerek kerültek a középpontba.

Verekedés a döntő előtt

Az Egressy úton verekedtek össze egymással a külföldről érkező szurkolók, azonban a mérkőzés miatt elrendelt fokozott ellenőrzésnek köszönhetően perceken belül a helyszínre érkező rendőrök több embert is előállítottak.

A VEREKEDÉSBEN HÁRMAN SÉRÜLTEK MEG, KÖZÜLÜK A MENTŐK TOVÁBBI ELLÁTÁSRA EGY OLASZ ÉS EGY SPANYOL ÁLLAMPOLGÁRT VITTEK KÓRHÁZBA.

A BRFK XIV. Kerületi Rendőrkapitányságán csoportosan elkövetett garázdaság miatt indult eljárás az előállított lengyel állampolgárokkal szemben, akiket a Ferenciek terén fogtak el.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/2023/05/31/europa-liga-2023-donto-budapest-sevilla-as-roma-szurkolok/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Szörnyű hír, háromszoros Európa-bajnokunk nagyon súlyos sérülést szenvedett

Szörnyű hír, háromszoros Európa-bajnokunk nagyon súlyos sérülést szenvedett

A magyar szövetség közlése szerint Kovács a szombati edzésen elülső keresztszalag-szakadást szenvedett, ezért nem tud …