2023. június 1., csütörtökMa Tünde napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 370,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
2023.06.01. Tünde Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 370,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 380,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Különvonat Zalaegerszegről, különvillamosok (!) Budafokról a kupadöntőre

Hirdetés

Különvonat Zalaegerszegről, különvillamosok (!) Budafokról a kupadöntőre

Budafok-Tétény önkormányzata Karsay Ferenc polgármesterrel az élen bámulatosan kreatív megoldást talált ki arra, hogyan szállítsa a BMTE szurkolóit május 3-án a Puskás Arénába, a Zalaegerszegi ZTE elleni labdarúgó Magyar Kupa-döntőre. Elintézték a BKK-nál, hogy két különvillamos közvetlen útvonalon közelítse meg a mérkőzés helyszínét a városnegyed központjából, a Városház térről indulva. 

Ha a rendes járatokat nézzük, nincs közvetlen viszonylat a két pont között. A 47-es és az 56-os a Nagytétényi úton és a Fehérvári úton tart a Móricz Zsigmond körtér felé, az 1-es villamos vonala pedig derékszögben metszi a két előbbi járat útvonalát az Etele út és a Fehérvári út találkozásánál, hogy aztán a Rákóczi hídon átkelve a Duna felett, a Róbert Károly és a Hungária körúton haladva elérje a Puskás Arénát. 

Csakhogy váltóállítással megoldható, hogy a két különvillamos a Fehérvári út-Etele út kereszteződésénél jobbra kanyarodjon, és ezt meg is szervezték a BKK jóvoltából, így átszállás nélkül jutnak el a BMTE szurkolói Budafokról a Puskás Arénába. 

Hirdetés

Ahogy a ZTE mintegy nyolcszáz rajongója is Zalaegerszegről különvonattal, nem számítva a gépkocsival […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2023/04/24/zte-bmte-magyar-kupa-donto-kulonvillamos-kulonvonat-/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Kikapott az FTC, csak az alsóházban játszhat tovább a férfi póló BL-ben

Kikapott az FTC, csak az alsóházban játszhat tovább a férfi póló BL-ben

A torna első játéknapját kellemetlen közjáték zavarta meg: az időjárás tréfálta meg a szervezőket, a …