2021. június 14., hétfőMa Vazul napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 350,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
2021.06.14. Vazul Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 350,00 Ft | USD: 289,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Külföldi nézők nem, testőrök viszont lehetnek az olimpián

Hirdetés

Külföldi nézők nem, testőrök viszont lehetnek az olimpián

Korábban a házigazdák azt jelentették be, hogy a koronavírus-járvány kiváltotta veszélyhelyzet miatt 12 főben maximálják az egyes állam- és kormányfők vezette vendégdelegációk létszámát. A friss engedmény értelmében kérésre tizennyolcan, de akár negyvenen is lehetnek azok, akik az egyes állami elöljárók küldöttségeiben helyet kapnak.

Az NHK magyarázata szerint főleg testőrökből lehet több, akik megnövelt számban tudják kellőképpen garantálni az általuk kísért személy biztonságát.

Hirdetés

A külföldi országok képviselőinek az olimpia szervezői azt javasolják, hogy előzetesen, még indulás előtt vegyék fel a koronavírus elleni védőoltást, így negatív teszttel mentesülnek a kötelező karantén alól, továbbá azt is tanácsolják nekik, hogy Japánban legfeljebb öt […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/2021/06/04/kulfoldi-nezok-nem-testorok-viszont-lehetnek-az-olimpian/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Házon belüli balhé árnyékolja a francia készülést

Házon belüli balhé árnyékolja a francia készülést

A történtek múlt hét keddig, a francia válogatott utolsó felkészülési mérkőzéséig nyúlnak vissza. A Bulgária …