2024. május 20., hétfőMa Bernát, Felícia napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 357,00 Ft | CHF: 393,00 Ft
2024.05.20. Bernát, Felícia Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 387,00 Ft | USD: 357,00 Ft | CHF: 393,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Kozák Danuta parádés győzelemmel tért vissza

Hirdetés

Kozák Danuta parádés győzelemmel tért vissza

A Ferencváros 15-szörös világ- és 17-szeres Európa-bajnok 37 éves klasszisa legutóbb a 2021-es koppenhágai világbajnokságon szállt vízre versenykörülmények között, azóta műtéten esett át, és megszületett második gyermeke. Ezúttal azzal a kétszeres olimpiai bajnok Csipessel alkotott egy párost, akivel két és fél éve Dániában aranyérmet nyertek ebben a számban.

A rutinos duó most ott folytatta, ahol akkor abbahagyta, ugyanis előbb megnyerte előfutamát, majd a fináléban a remek rajt után fokozatosan ellépett a riválisoktól, és a célba mintegy másfél hajóhossz előnnyel érkezett. Másodikként a Gazsó Alida Dóra, Fojt Sára kettős végzett, míg a harmadik a Csikós Zsóka, Kőhalmi Emese páros lett, amely várhatóan harcba szállhat majd ebben a számban a jövő héten, Szegeden sorra kerülő olimpiai pótkvalifikációs regattán. Magyarország női kajakban eddig négy kvótát gyűjtött a párizsi játékokra, a hiányzó kettőt a Maty-éren lehet majd megszerezni, de csak olyan versenyző küzdhet érte, aki korábban még nem szerzett (Csipes és Gazsó is tagja volt a tavalyi vb-n kvótaszerző négyesnek).

A másik két szerda déli döntő kisebb meglepetéssel zárult.

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/kajak-kenu/2024/05/01/kozak-danuta-visszateres-csipes-tamara-paros-gyozelem-a-valogaton/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Ilyen az igazi rangadó: végletekig kiélezett csata után ismét a Veszprém nyerte a Magyar Kupát

Ami az egymás elleni összecsapásokat illeti: az idei szezonban a Szegednek nem sikerült még meglepnie a …