2024. június 15., szombatMa Jolán napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
2024.06.15. Jolán Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 397,00 Ft | USD: 371,00 Ft | CHF: 416,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Kozák–Csipes-botrány: ezért készülhetett ki a szövetségi válogatott edzője

Hirdetés

Kozák–Csipes-botrány: ezért készülhetett ki a szövetségi válogatott edzője

Mint arról beszámoltunk, csütörtökön terjedelmes Facebook-posztban panaszolta el a hatszoros olimpiai bajnok kajakozó Kozák Danuta, hogy a Budapesti Honvéd SE és a válogatott edzője, Csipes Ferenc (maga is olimpiai bajnok) a minap az egyik tréning után a masszőrszobában verbálisan molesztálta a kétgyermekes édesanyát.

Az olimpikon arról írt, hogy a regeneráló gyúrás közben egy erősen befolyásolt állapotban lévő edző verbálisan molesztálta és sértegette a legkülönfélébb módokon. Hozzátette, hogy Csipes Ferenc hetek óta „bomlasztja és idegeli a tájékoztatót megnyert csapathajók versenyzőit, beleértve a sajátjait és a saját lányát is”. Kozák leszögezte, hogy a „munkavégzésre teljesen alkalmatlan állapotban tevékenykedő edzővel” mostantól semmilyen formában nem áll módjában érintkezni. Kozák Danuta egyebek közt azt írta edzőjéről, hogy olyan, mint „egy lepukkant, suttyó alkesz”.

A Magyar Kajak-Kenu Szövetség Kozák Danuta szövetségi edzője, Csipes Ferenc  fegyelmi eljárásának idejére hírzárlatot rendelt el – írja az ATV. A csatornának arról beszélt egy névtelenséget kérő forrás, hogy a sportágban régóta beszéltek Csipes Ferenc problémáiról, de az ügy kirobbanásában szerepe lehet annak is, hogy

Kozák Danuta edző-férje, Somogyi Béla és Csipes Ferenc szövetségi edző szakmai konfliktusban áll egymással.

Hirdetés

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/2024/05/25/kozak-danuta-csipes-ferenc-botrany-verbalis-abuzus-kajak-kenu/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Rossi: Azért jutottunk ki az Eb-re, mert kiérdemeltük, szeretnénk örömet szerezni a magyar szurkolóknak

Szokás szerint először a futballisták kapták meg a szót. Nego Loic az elmúlt héten a …