2020. október 2., péntekMa Malvin napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2020.10.02. Malvin Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Koronavírusos lett két focista a Vasasnál

Koronavírusos lett két focista a Vasasnál

A Vasas FC játékosai és stábtagjai az előírásoknak megfelelően a Szolnoki MÁV FC elleni Merkantil Bank Liga NB II-es bajnoki mérkőzés előtt hétfő reggel koronavírus-teszten estek át.

A kedd reggeli eredmények alapján kiderült, hogy két játékos COVID-tesztje pozitív eredménnyel zárult, közölte a fővárosi klub a honlapján.

A Vasas a szabályozásoknak megfelelően azonnal elkülönítette az érintetett labdarúgókat. A klub játékosai és stábtagjai közül a két fertőzött, de panaszmentes játékoson kívül kivétel nélkül mindenki negatív eredményt produkált.

A negatív eredménnyel rendelkező kerettagok számára szerdán 19 órától az Illovszky-stadionban változatlanul bajnoki mérkőzés a program, írták.

Forrás:
http://hvg.hu/sport/20200915_Koronavirusos_lett_ket_focista_a_Vasasnal#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Leno volt a hős, az Arsenal kiejtette a Liverpoolt a Ligakupából

  ANGOL LIGAKUPANYOLCADDÖNTŐLiverpool–Arsenal 0–0 – tizenegyesekkel: 4–5Liverpool, Anfield, zárt kapuk mögött. Vezette: K. FirendLiverpool: Adrián …