2020. szeptember 22., keddMa Móric napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 336,00 Ft
2020.09.22. Móric Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 336,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Koronavírusos egy debreceni jégkorongozó is

Koronavírusos egy debreceni jégkorongozó is

A hvg.hu információi szerint pozitív lett a koronavírus-tesztje egy debreceni jégkorongozónak.

A DEAC augusztus 14-én játszott az ellen az Újpest ellen, ahol vasárnap derült ki, hogy az egyik játékos fertőzött. Megkerestük a DEAC jégkorong szakosztályának vezetőjét, lapunknak Fodor András azt mondta, hogy az UTE elleni mérkőzés után nem sokkal a játékosokat elkülönítették, három napig nem találkoztak egymással, azonban így is elkapta egyikőjük a koronavírust.

Fodor hozzátette: saját hatáskörben letesztelték az egész csapatot és a mögöttük álló szakmai stábot is, de csak egyikőjük fertőzött, ő most otthon gyógyul. A DEAC edzései tehát nem álltak le, viszont szerda estére tervezett következő felkészülési mérkőzésüket a Fehérvári Titánok ellen lemondták. 

Újpesten egyébként már kilenc játékosról derült ki, hogy koronavírusos. 

Forrás:
http://hvg.hu/sport/20200819_koronavirus_debrecen_jegkorong#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Újabb koronavírus-fertőzötteket találtak a FTC női kézilabdacsapatánál

Újabb koronavírus-fertőzötteket találtak a FTC női kézilabdacsapatánál

Újabb négy játékosnak lett pozitív a koronavírus-tesztje a Ferencváros női kézilabdacsapatánál.Az együttes negatív koronavírustesztek birtokában …