2020. augusztus 13., csütörtökMa Ipoly napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 345,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
2020.08.13. Ipoly Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 345,00 Ft | USD: 294,00 Ft | CHF: 321,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Koronavírusos a Real Madrid csatára

Koronavírusos a Real Madrid csatára

Hétfőn mutatták ki a koronavírust a spanyol bajnok cserecsatáránál, Mariano Diaznál, feltehetően nem játszhat a Manchester City elleni Bajnokok Ligája meccsen. A klub elmondása szerint a dominikai tünetmentes és otthoni karanténba került.

A profi sportolókat világszerte folyamatosan tesztelik, hogy a lehető leghamarabb kiszűrjék a fertőzötteket és azok ne tudják könnyen továbbadni a koronavírust. Ahogy mi is beszámoltunk róla, a Real Madrid játékosait és stábját mentesítették a kötelező 14 napos karantén alól Angliában, így nyugodtabb körülmények között készülhetnek fel a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének jövő pénteki visszavágójára. A Manchester City 2–1-es előnyből várja a Real Madrid elleni mérkőzést.

Forrás:
http://hvg.hu/sport/20200728_Koronavirusos_a_Real_Madrid_csatara#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Elé hajtott egy kisbusz, súlyosan megsérült Fetter Erik kerékpáros

Elé hajtott egy kisbusz, súlyosan megsérült Fetter Erik kerékpáros

Edzés közben balesetet szenvedett Fetter Erik, a Kometa-Xstra országúti kerékpárosa, súlyos sérülései miatt pedig véget …