2020. szeptember 21., hétfőMa Máté napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2020.09.21. Máté Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Koronavírus-gyanú miatt felfüggesztették az edzéseket a Vasas budai vívócsarnokában

Koronavírus-gyanú miatt felfüggesztették az edzéseket a Vasas budai vívócsarnokában

„A jövő hétre meghirdetett edzések a szakosztályban felderített Covid-fertőzés miatt határozatlan ideig – de legalább a terem fertőtlenítéséig – elmaradnak” – olvasható abban a figyelmeztető üzenetben, amelyet a Vasas Vívószakosztálya adott ki, s amely szerkesztőségünkhöz is eljutott. A levélben azt is közölték, hogy az érintettel együtt edző verenyzők elérhetőségeit kontaktkutatá céljából közlik az illetékesekkel.

Megkeresésünkre Jenkei Dániel, a Vasas kommunikációs vezetője elmondta: az intézkedés a Pasaréti úti vívócsarnokot érinti, ahol az elmúlt napokban megfordult egy olyan utánpótláskorú sportoló, akiről feltételezhető, hogy megfertőződött a koronavírussal.

Jenkei közlése szerint az illetékes hatóság még nem értesítette a klubot a vívó tesztjének eredményéről, ezért egyelőre úgy döntöttek, hogy néhány napra felfüggesztik az edzéseket a csarnokban.

Amennyiben beigazolódik, hogy a sportoló megfertőződött, fertőtlenítik a létesítményt, és határoznak a további szükséges lépésekről.

Forrás:
http://hvg.hu/sport/20200829_koronavirus_gyanu_vasas_vivas_pasareti_ut#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Teljes a bizonytalanság a komlói kézicsapatnál a koronavírus miatt

Semmi okosat nem tudok mondani, még azt is csak találgatjuk, mennyire terheli meg a sportolók …