2023. január 31., keddMa Marcella napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 387,00 Ft
2023.01.31. Marcella Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 388,00 Ft | USD: 359,00 Ft | CHF: 387,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Korda a reptérre küldte az oroszok egyik legerősebb fegyverét

Hirdetés

Korda a reptérre küldte az oroszok egyik legerősebb fegyverét

Pályafutásuk során első alkalommal nézett farkasszemet egymással Sebastian Korda és Danyiil Medvegyev. Az amerikai és orosz teniszező az Australian Open harmadik fordulójában csapott össze, a találkozót Medvegyev várhatta esélyesként, aki az előző két körben még szettet sem veszített a tornán. 

A 22 éves Korda az eddigiekben mindössze egy szettet bukott el Melbourne-ben, még a nyitó fordulóban Cristian Garin lopott tőle egy játszmát. Jó formában érkezhetett a tornára az amerikai játékos, mivel az Adelaide-i felvezetőtornán egészen a döntőig menetelt, ahol Novak Djokovicstól szenvedett vereséget. 

A találkozót rögtön egy breakkel indította Korda, sőt 3:1-nél újra elvette ellenfele adogatását, de utána ő is csak egyszer tudta hozni szervajátékát, így a játszma végén jöhetett a rövidítés. A tiebreak is rendkívül szorosan zajlott, amit végül Korda húzott be, miután kihasználta harmadik […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/sport/tenisz/2023/01/20/az-oroszok-egyik-legerosebb-fegyvere-kudarcot-vallott-egy-amerikai-ellen/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Hónapokra kidőlt az MU játékmestere, a Bayernből érkezhet pótlás

Hónapokra kidőlt az MU játékmestere, a Bayernből érkezhet pótlás

A 30 éves játékos Reading elleni FA-kupa-meccsen dőlt ki, az összecsapást követően mankóval hagyta el …