2020. október 25., vasárnapMa Bianka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
2020.10.25. Bianka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Magyar labdarúgás / Korai góllal nyert a Kazincbarcika az újoncnál

Korai góllal nyert a Kazincbarcika az újoncnál

 

LABDARÚGÓ NB II
12. FORDULÓ

SZENTLŐRINC–KOLORCITY KAZINCBARCIKA SC 0–1 (0–1)
Kozármisleny,
Kozármislenyi Stadion, 400 néző. Vezette: Sipos Tamás (Kis Zoltán, Vörös Dániel)
Szentlőrinc: Hajagos – Havas, Dulló, Keresztes – Harsányi, Fröhlich (Lehoczky, 71.), Nikics (Kovács D., 62.), Kapronczai, Nagy B. – Kondor (Vajda, 62.), Torvund. Vezetőedző: Marián Sluka
Kazincbarcika: Horváth L. – Iszák, Fótyik, Dávid Z., Mikló (Bereczki, a szünetben) – Farkas A., Olteán (Borbély, 57.), Tóth B., Tóth L. (Korbély, 69.) – Kovác (Kelemen M, 83.), Oldal. Vezetőedző: Vitelki Zoltán
Gólszerző: Tóth L. (4.)

ÖSSZEFOGLALÓ

Az újonc és a kieső zónában lévő Szentlőrinc azzal a céllal lépett pályára a Kazincbarcika ellen, hogy a győri bravúr után ismét pontokat szerezzen, és a vonal fölé kerüljön. Stratégiájukat viszont gyorsan újra kellett tervezni, mivel a vendégek már a 4. percben megszerezték a vezetést. A teljesen egyedül maradó Tóth László egy szögletet követően továbbította a labdát elegánsan a hazaiak kapujába. Marián Sluka jól halhatóan kérdőre is vonta Kondort a helyezkedése miatt.

Ezt követően megérkezett a meccsbe a baranyai alakulat is, de a rengeteg szabadrúgással szaggatott játék során igazán veszélyes nem tudott lenni. Harsányi, Kondor, Torvund és Fröhlich is csak 20-25 méterről tudott tüzelni Horváth László kapuja felé, de ezek a próbálkozások zömében pontatlanok voltak. Igaz, Hajagosnak sem nagyon akadt már dolga a szünetig.

A fordulás után formációt és tempót is váltott a Szentlőrinc. Ez viszont gólban, gólokban nem mutatkozott meg, mivel a legnagyobb helyzetekben is hiba csúszott a befejezésekbe. A legnagyobb lehetőséget Kondor szalasztotta el, aki teljesen üresen maradt a Kazincbarcika büntetőterületén belül, de keresztbe ellőtte a labdát. Ráadásul a vendégek később csak azért nem duplázták meg előnyüket, mert Kovácék addig tologatták egymás közt a labdát, míg vissza értek a védők. Pedig hárman álltak szemben Hajagossal. Így maradt az 1–0-s vendég vezetés, és végül siker.

PERCRŐL PERCRE

90+2. perc: Borbély kapott sárgát Dulló buktatásáért.

90. perc: Nagy Barnabás helyén Molnár Róbert folytatja a hazaiaknál. Közben három perc hosszabbítást mutat a játékvezető.

90. perc: Torvund centerezett pontatlanul Vajda elé, újra próbálkozhatott, de a társ fejese Horváth László kezébe került. 

89. perc: Kovács Dávid cselezett befele baloldalról egy látványos támadás végén, de laposan mellé lőtt.

 

87. perc: Bereczki kapott sárgát, mert feldobta magát a Szentlőrinc tizenhatosán belül. 

83. perc: Szöglet után lőhetett Kovács Dávid, de fölé ment a próbálkozása. 

83. perc: Kelemen Marko érkezett Kovác helyére a Kazincbarcikába. 

82. perc: Lehoczky 25 méterről tüzelt, de lövése fölé pattant Fótyikról.

81. perc: Horváth László kapott sárga lapot időhúzásért. 

77. perc: Veszélyesen kanyarodott középre a hazai szöglet, de Fótyikék fel tudtak szabadítani. 

71. perc: Fröhlich helyén Lehoczky folytatja a Szentlőrincben. 

69. perc: Tóth László helyett Korbély folytatja a Kazincbarcikában. 

67. perc: Fröhlich balról cselezett befele, de lapos lövését könnyedén fogta Horváth László a rövidnél. 

62. perc: Kettőt cserélt a Szentlőrinc. Vajda és Kovács Dávid érkezett Nikics és Kondor helyére.

59. perc: Kapronczai tüzelt a vendégek kapujára 23 méterről, de lövése a felső kapufát felülről súrolta. 

57. perc: Ismét változtatott a Kazincbarcika, Olteán helyett Borbély érkezett. 

55. perc: Villámgyors kontrát vezetett a Kazincbarcika, de a csak a kapussal szemben álló három támadója (Kovác, Oldal és Farkas) olyan önzetlen volt és addig adogatott a tizenhatoson belül, hogy menteni tudtak a védők.

54. perc: Oldal kapott sárga lapot Harsányi buktatásáért. 

53. perc: A becsúszó Tóth Boriszt kell ápolni, miután a feje találkozott Havas térdével. 

52. perc: Torvund tette vissza sarokkal a labdát Kondor elé, aki 15 métere a kaputól teljesen üresen maradt, de balosa elszállt keresztben a kapu előtt.

48. perc: Olteán lőhetett 17 méterről egy gyors vendég támadás végén, de a bal kapufánál álló Hajagost találta telibe.

47. perc: Torvund léphetett ki a Fröhlichtől kapott remek labdával, de Horváth László bravúrral blokkolta a hazai támadó lövését. 

46. perc: A szünetben változtatott a Kazincbarcika. Mikló helyén Bereczki folytatja. 

Vége az első félidőnek. A Kazincbarcika 1–0-s vezetése mellett pihenhetnek a játékosok.

43. perc: Kondor és Iszák csapott össze a rosszul sikerült szöglet után, majd a földön is egymásba gabalyodtak az alapvonal mellett.

42. perc: Harsányi esett el Farkas András mellett a tizenhatos sarkánál. A játékvezető szabadrúgást ítélt a hazaiaknak. Horváth László kirohant a kapujából a beadásra, szögletre öklözött.

41. perc: Fröhlich kapott sárgát miután Kovácot buktatta 30 méterre a Szentlőrinc kapujától. Tóth László laposan lőtt a kiérdemelt szabadrúgásból, de Hajagos fogta a pattogó labdát.

39. perc: Fröhlich és Mikló is becsúszva próbálta elérni a labdát, ami mindegyikőjüket elkerülte. A Kazincbarcika végezhetett el ez után egy gyenge szabadrúgást, amiből kontrázhatott a Lőrinc. Torvund fejezte be az akciót, fölé lőtt. 

35. perc: Távoli szabadrúgást végzett el veszélyesen a Kazincbarcika. Hajagos kissé a labda alá szaladt, de még bele tudott ütni a labdába, így szöglet következhetett. Havas a sarokrúgás után felszabadított.

33. perc: Veszélyes helyről végezhetett szabadrúgást a Szentlőrinc, Kapronczait lökte fel egy vendég védő. Fröhlich kapura lőtt a jó húsz méterre lévő pontrúgásból, labdája nagyon szépen kanyarodott a jobb felső felé, de Horváth László résen volt, és lehúzta.

31. perc: Harsányi próbálkozott huszonötről, de a Kazincbarcika kapuja nem forgott veszélyben. 

28. perc: Torvundot látta szabálytalannak a játékvezető, miután a Szentlőrinc támadója elrúgta a labdát Tóth Borisz elől, utóbbi pedig elesett.

27. perc: Kovác és Nikics ugrott össze a levegőben, ami miatt Szentlőrinc szabadrúgás következhetett közel a felezőhöz, de a hazaiak gyorsan elvesztették a labdát.

 

24. perc: Fröhlich csípett el egy vendég bedobást, így került Kondorhoz a labda, de a hazai támadó 22 méterről eleresztett lövése gyenge és pontatlan is volt. 

21. perc: Oldal Fröhlichet húzta vissza a nyakát átkarolva, de mivel a hazai középpályásnál maradt a labda, előny szabályt ítélt a játékvezető.

19. perc: Farkas Andrást figyelmeztette a játékvezető miután összeesett Torvund mellett. A Szentlőrinc ez után veszélyes szögletet végzett el, de ki tudták fejelni a vendégek az ötösről a labdát, az Kondorhoz került, azonban a hazai támadó fölé lőtt.

17. perc: Dávid Zoltán a nyakánál fogva húzta vissza Torvundot, majd Fótyik lába akadt fent az alacsony Szentlőrinci támadó vállán. Ezt követően kifelé, a Kazincbarcikának ítélt szabadrúgást a játékvezető, miután Olteán hasra esett Kapronczai mellett. 

16. perc: Farkas András kapott sárga lapot Harsányi buktatásáért. 

14. perc: Először lőhetett kapura a Szentlőrinc. Fröhlich próbálkozhatott 16 méterről, de lövése fölé szállt. 

11. perc: Mikló löbbölt a Szentlőrinc büntetőterületén belülre, de Kovác lesen volt.

10. perc: Hasonló pozícióból lőhet szabadrúgást a Kazincbarcika, most Oldal került földre egy párharc után. 

8. perc: Kovác maradt lent a földön 25 méterre a Szentlőrinc kapujától. A nagyjából 400 fős nézőtábor elégedetlenségének adott hangot miután a játékvezető szabadrúgást adott a vendégeknek. A pontrúgás veszélytelen volt.

4. perc: GÓÓÓÓL! Vezet a Kazincbarcika! A mérkőzés első szögletét a Kazincbarcika végezhette el, de Kapronczait találta meg a labda, így a rögtön újra próbálkozhattak a vendégek. A sarokrúgás után Tóth Lászlóhoz került a labda, amit 17 méterről jobb belsővel a jobb felsőbe lőtt.  0–1

3. perc: Kirúgással jött a Szentlőrinc, miután Kovácot szabályosan szerelte Keresztes. 

2. perc: Elakadt a Szentlőrinc első támadása, miután Kondor Fröhlich mögé tette vissza a labdát a tizenhatos előterében. 

1. perc: Elkezdődött a meccs! A Kazincbarcika indította útjára a labdát.
 
 

Köszöntjük kedves olvasóinkat, hamarosan kezdődik a mérkőzés. Megtudjuk, mire jut a kieső helyen tanyázó újonc Szentlőrinc az előző három bajnokiján hibátlan Kazincbarcikával.

 

Forrás:
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-szentlorinc-kazincbarcika-2789797

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

„Fuck off SZFE” – üzente a ferencvárosi B közép a szombati rangadón

[…] A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE! Forrás: https://index.hu/mindekozben/poszt/2020/10/25/fuck_off_szfe_-_uzente_a_ferencvarosi_b_kozep_a_szombati_rangadon/ *Tisztelt Olvasó! Amennyiben …