2021. december 3., péntekMa Melinda napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 319,00 Ft | CHF: 347,00 Ft
2021.12.03. Melinda Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 319,00 Ft | CHF: 347,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Koporsók, sírkövek és tömegverekedés a brazil derbin

Hirdetés

Koporsók, sírkövek és tömegverekedés a brazil derbin

Egyre nagyobb bajban van a patinás brazil labdarúgócsapat, a Gremio. Az együttes szenved a bajnokságban, 29 mérkőzés után a 19., utolsó előtti helyen áll. A szurkolók és a játékosok sem emésztik meg könnyen a helyzetet, előző héten a fanatikusok berohantak a pályára, és lebontottak mindent, ami az útjukba került, többek között a VAR-fülkét is megsemmisítették.

A csapat szombat este a Porto Alegre-i városi riválishoz, az Internacionalhoz látogatott, a „Grenal” pedig az egyik legélesebb derbi Brazíliában. A Gremiónak ezúttal sem termett sok babér a meccsen, az Internacional 1–0-ra győzött, a lefújás után pedig mind a nézőtéren, mind a hazai játékosok jóvoltából előkerült néhány kartonkoporsó és sírkő. Mindezeket a Gremio színeivel díszítették, szimbolikusan eltemetve az ősi rivális első osztályú tagságát.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2021/11/07/koporsok-sirkovek-es-tomegverekedes-a-brazil-derbin-gremio-internacional/

Hirdetés

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Válaszlépés Kínának: felfüggesztették a női tenisztornákat

Válaszlépés Kínának: felfüggesztették a női tenisztornákat

Nem tudom, miként kérhetnénk a sportolóinkat, hogy ott játsszanak, miközben Peng Suaj nem kommunikálhat szabadon …