2020. október 26., hétfőMa Dömötör napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
2020.10.26. Dömötör Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 364,00 Ft | USD: 307,00 Ft | CHF: 339,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Könnygázzal oszlatta a rendőrség a Lakers bajnoki címét ünneplőket

Könnygázzal oszlatta a rendőrség a Lakers bajnoki címét ünneplőket

A koronavírus-járvány ellenére is az utcára vonultak ünnepelni a Los Angeles Lakers kosárlabdacsapat szurkolói azután, hogy az együttes megnyerte tizenhetedik NBA-bajnoki címét.

Az ünneplő tömeg ellen a rendőrség könnygázt vetett be, de ahogyan az alábbi videón is látható, még ez sem akadályozta meg az embereket abban, hogy tűzijátékot lövöldözve és ugrálva örüljenek annak, hogy tíz év várakozás után újra bajnokok lettek a kedvenceik.

A csapat a döntő ötödik meccsén nagyon simán, 106-93-ra nyert a Miami Heat ellen. Ezzel a Lakers beérte a Boston Celticst a bajnoki címek számában, Lebron James pedig 35 évesen már a harmadik csapatát vezette végső győzelemre.

A Lakers a tíz évvel ezelőtti bajnoki címet némi túlzással egyedül megszerző Kobe Bryant tragikus halála után húzta be az aranygyűrűt. Nemcsak a játékosok, hanem a nézők is az ő emlékének ajánlották a címet.

Forrás:
http://hvg.hu/sport/20201012_los_angeles_lakers_konnygaz_nba#rss

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Több mint két hónap után nyert újra bajnokit a DVTK

Több mint két hónap után nyert újra bajnokit a DVTK

Alig több mint negyedóra után kétgólos előnyre tett szert a hazai együttes Drazic vezetésével. A …