2024. július 18., csütörtökMa Frigyes napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 403,00 Ft
2024.07.18. Frigyes Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 390,00 Ft | USD: 356,00 Ft | CHF: 403,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Kommandósok akcióztak a foci-Eb-n, miután egy maszkos férfi riadalmat keltett a stadionban

Hirdetés

Kommandósok akcióztak a foci-Eb-n, miután egy maszkos férfi riadalmat keltett a stadionban

A torna előtt elővigyázatosságból magasabb szintre emelték a biztonsági készültséget Németországban, ahol tartanak a terrorakcióktól, a rendőrök minden eszközzel igyekeznek elébe menni az olyan incidenseknek, amelyek veszélyt jelenthetnek az emberéletekre.

Érthető tehát, hogy azonnal riadóztatták a kommandósokat, amint meglátták a maszkos alakot a magasban, akinél egy hátizsák is volt, minden bizonnyal felmerült a biztonságiak fejében, hogy akár bomba is lehet nála. A tévében nem mutattak semmit, a pályán annyi látszott, hogy Michael Oliver játékvezető a második félidő előtt magához hívja a két csapatkapitányt (Ilkay Gündogant és Kasper Schmeichelt), akik a bíró kézjelzéseit követve felfelé nézegettek.

Az első félidő félbeszakadt, miután hatalmas vihar csapott le a városra, így azt hihettük, hogy a játékosok az eget kémlelik. Mint kiderült, nem így volt, a maszkos férfit nézegették, miatta csúszott a kezdőrúgás a térfélcsere után.

Még egy helikopter is megvilágította a tetőt, hogy a rendőrség szemmel tartsa az illetőt. Az interneten terjedő videókon látható, hogy a tetőre felmászó egyént – akiről kiderült, hogy egy 21 éves osnabrücki férfi – csak a végső sípszó után tartóztatták le a fegyverrel megérkező kommandósok.

Hirdetés

A man was ARRESTED after climbing up to the top of the stadium after Germany vs Denmark…

WOW. ???? pic.twitter.com/1O4dJiPQaK

— Mail Sport (@MailSport) June 29, 2024

A rendőrségnek sikerült letartóztatnia a férfit, aki más emberekre nem jelentett veszélyt. A rendőrség egyelőre nem tud tájékoztatást adni a férfi személyazonosságáról vagy indítékáról

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2024/eb/2024/06/30/eb-2024-europa-bajnoksag-nemetorszag-dania-dortmund-kommandosok-veszely/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Tavaly összetörte, idén Herendi-mintás sisakban áll rajthoz Lando Norris a Hungaroringen

Lando Norris az Instagram-oldalán jelentette be a hírt, hogy a Herendi porcelán manufaktúra által gyártott …