2021. március 9., keddMa Franciska napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 309,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.03.09. Franciska Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 309,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Kitömtük a hollandokat is, ez már a hab a tortán

Hirdetés

Kitömtük a hollandokat is, ez már a hab a tortán

Döntőbeli ellenfelünk, Hollandia a pekingi olimpia bajnoka volt, de aztán mind a londoni, mind a riói játékokról lemaradtak a tulipánosok. Ennek ellenére nem menesztették Arno Havenga szövetségi kapitányt, és ennek meg is lett az eredménye: a mieinkkel együtt kvalifikáltak Tokióra a trieszti selejtezőből. 

A vasárnapi döntőnek nem volt már komolyabb tétje, legfeljebb annyi, hogy a majdani eredmény valamelyest befolyásolja az olimpiai csoportbeosztást. 

A fináléból csak 35 másodperc telt el, Garda Krisztina máris bevarrta az első gólt, de a korábban a Szentest és az UVSE-t erősítő Catherina Van der Sloot az ellentámadásból egyenlített. Rebecca Parkes azonban visszaszerezte nekünk a vezetést, de megint gyorsan egalizáltak a hollandok Köning révén. A következő gólt Gurisatti Gréta szerezte előnyből, a védekezésre túl sok gondot nem fordítottak a […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/sport/2021/01/24/donto/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Rakonczay harmadszor is nekivág az Atlanti-óceánnak

Rakonczay harmadszor is nekivág az Atlanti-óceánnak

Rakonczay Gábor harmadszor is megpróbálja a lehetetlent, azaz átszelni az Atlanti-óceánt. Az extrém sportoló ezúttal …