2021. február 26., péntekMa Edina napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
2021.02.26. Edina Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 361,00 Ft | USD: 297,00 Ft | CHF: 329,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Magyar labdarúgás / Kitartott a Pécs a végéig, nyert a Csákvár ellen

Hirdetés

Kitartott a Pécs a végéig, nyert a Csákvár ellen

 

 

LABDARÚGÓ NB II
25. FORDULÓ

PÉCSI MFC–AQVITAL FC CSÁKVÁR 1–0 (1–0)
Pécs,
PMFC Stadion, zárt kapuk mögött. Vezeti: Molnár Attila (Kiss Balázs, Vörös Dániel)
PMFC: Helesfay – Sági, Króner, Preklet, Katona – Óvári (Kónya, 52.), Futó (Németh M., 52.), Bartha (Rácz L, 72.) – Grabant, Adamcsek (Bajner, 72.), Hegedűs (Geiger, 59.). Vezetőedző: Vas László
Csákvár: Markek – Major G. (Albert, 72.), Vaskó, Tányéros (Csató, 60.), László (Vörös, 84.) – Mészáros D. (Murka, 60.), Madarász – Kocsis B., Mim, Sejben (Baracskai, 60.) – Daru. Vezetőedző: Visinka Ede
Gólszerző: Adamcsek (34.) 

Hirdetés

ÖSSZEFOGLALÓ

Jó iramú mérkőzést játszott egymás ellen a PMFC és a Csákvár. Bár ordító helyzetekből és gólokból nem jutott sok az első játékrészre, a mezőnyben és a kapuk előterében is próbálkoztak látványos megoldásokkal a felek.

Az aktívabban kezdő hazaiak így is megszerezhették volna a vezetést már a második percben. Hegedűs remek passzát követően viszont Bartha nem lőtt azonnal ballal, s a visszacsel után már több védő is előtte állt. Egy ziccer viszont a másik oldalon is kimaradt. Sejben ugrott ki a védők közül nagyszerű ütemben, de lövése nem csak Helesfay, a kapu mellett is elszállt.

A jég a 34. percben tört meg, ekkor Adamcsek kapott remek labdát Hegedűstől, aki egy cselt követően ballal lőtt az ötös bal sarkáról, s bár még bele tudott kapni egy védő, a labda a kapuba hullt.

A szünet előtt még Grabantnak volt egy nagy szólója a jobb szélen, de centerezését követően Adamcsek már nem tudott kapura lőni.

A fordulást követően továbbra is nagy erőket mozgósítottak a csapatok, a Pécs pedig többször is közel került ahhoz, hogy növelje előnyét, Markek viszont bravúrokkal meccsben tartotta a Csákvárt. Miközben a vendégek egyre támadóbb szellemű felfogásra váltottak, a Pécs annál inkább állt át védekezésre. Vas László két védővel bővítette csapatát, azonban az utolsó percben így is a hazaiak jutottak büntetőhöz. A vendég portás viszont azt is hárította, így maradt az 1–0.

 

PERCRŐL PERCRE

Vége a találkozónak! 

90. perc: Kónya lövését védte Markek, az ismétlést fölé lőtte a támadó. 

89. perc: Geigert rántották le. Tizenegyes jön!  

84. perc: Cserél a Csákvár. László helyére Vörös érkezett. 

82. perc: Gyors támadást vezetett a Pécs. Kónya Geigert ugratta ki, utóbbi lövését védte Markek, de kipattant róla a labda. 

81. perc: A Csákvár totális támadásba ment át, minden mezőnyjátékosa a Pécs térfelén van, de Kocsis elvesztette a labdát a jobb szélen. 

76. perc: Króner is besárgult. 

72. perc: A Csákvárba Major helyére Albert érkezett, míg a PMFC-ben Adamcsek helyén Bajner, Bartháén pedig Rácz László folytatja.  

70. perc: Katona kapott sárga lapot egy szabálytalanságért. 

69. perc: Sági Geiger elé ívelt a jobb oldalról, akinek négy méterről eleresztett bombáját Markek bravúrral védte, majd az ismétlésbe is belevetődött. 

60. perc: Hármat cserélt a Csákvár. Mészáros Dávid, Sejben és Tányéros hagyták el a pályát, Csató, Murka és Baracskai érkezett. 

58. perc: Hegedűs miatt állt a játék. A pécsi balszélső a kezdőkörben feküdt le visszazárás közben. Végül letámogatták a pályáról. Helyére Geiger érkezett.

 

56. perc: Sejben átfűzte Ságit, majd nekirohant, a játékvezető kifelé ítélt szabadrúgást. 

52. perc: Kettőt cserélt a PMFC. Futó Zsombor és Óvári Zsolt hagyta el a pályát, helyükre Németh Márk és Kónya Dávid érkezett. 

51. perc: Madarász kapott remek labdát tizenöt méterre a kaputól, de laposan a jobb alsó mellé lőtt. 

50. perc: Adamcsek kapott sárga lapot egy kései becsúszásért.

48. perc: Hegedűs húzta meg a bal oldalon a labdát, s egészen az ötös és az alapvonal találkozásig vezette, de a visszakészítése nem volt pontos. 

46. perc: Elkezdődött a második félidő. 

45. perc: Grabant lefordult László Noelról, majd állva hagyta védőjét, centerezését pedig Adamcsek át is tudta venni az ötös szélén, de Tányéros vonalon kívülre tudta kotorni a labdát. Ezzel pedig véget is ért az első félidő.

34. perc: GÓÓÓÓÓL! Vezet a PMFC! Hegedűs passzolt Adamcsekhez, aki az ötösön vonalán csinált balra egy lövőcselt, majd ballal tüzelt. Bár lövése megpattant egy védőn, a kapu baloldalába hullt a labda. 1–0 

30. perc: Sejben kiváló labdát kapott, de a kirohanó Helesfay jól zárta a szöget, így nem talált kaput balról 10 méterről a balszélső.  

23. perc: Futó kapott sárga lapot a felezőnél elkövetett szabálytalanságért. 

15. perc: Sejben passzolt Daru elé, de ő el akarta engedni a labdát, így Futó fel tudott szabadítani. 

10. perc: Kocsis tekert középre a jobb oldalról, de Darunak kicsit magasan jött. Sági tisztázott.

 

9. perc: Bartha három embert is kicselezett, majd a tizenhatos széléről lőtt, de Tányéros blokkolta a lövést. 

7. perc: Adamcsek baloldali beadását Markek lehúzta Grabant elől. 

2. perc: Hegedűs emelt nagyszerűen Bartha elé, aki az ötös bal sarkán csinált egy lövőcselt visszafelé, majd a megérkező védőkbe lőtte a labdát jobbal. 

1. perc: A hagyományos piros-fekete mezében játszó Pécs kezdte a találkozót.

Köszöntjük kedves olvasóinkat, hamarosan kezdődik a mérkőzés. Megtudjuk, hogy mire megy a tavasszal a dobogóról éppen lecsúszó Pécsi MFC a még mindig kieső pozíciót elfoglaló Aqvital FC Csákvár ellen.

 

Forrás:
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-pecsi-mfc-csakvar-2811501

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Meghalt a portugál kézilabda-válogatott kapusa

Meghalt a portugál kézilabda-válogatott kapusa

A 32 éves játékos klubja a közösségi médiában jelentette be a szörnyű hírt: hiába tettek …