2021. augusztus 2., hétfőMa Lehel napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
2021.08.02. Lehel Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 300,00 Ft | CHF: 331,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Kitalálja mit csinál Szalai Ádám a Maldívon?

Hirdetés

Kitalálja mit csinál Szalai Ádám a Maldívon?

Magyarország nagyszerűen, várakozáson felül teljesített az Európa-bajnokság. Bár Marco Rossi legénysége a csoportkörben búcsúzott, a Portugália, Franciaország és Németország ellen megszerzett két pont megsüvegelendő, pláne, hogy csupán néhány percen múlt a továbbjutás az előzetesen halálcsoportnak titulált négyesből.

Az érdem az egész csapaté, de több futballistát is ki lehet emelni belőle, így például Szalai Ádámot, aki Németország ellen (2–2) fantasztikus gólt fejelt, emellett csapatkapitányként az egész tornán a válogatott vezére volt a pályán.

A 33 éves csatár – akivel a közelmúltban hosszabbított szerződést a Bundesligában szereplő Mainz – nagyot küzdött az egész tornán, így nem csoda, hogy jelenleg a megérdemelt pihenőjét tölti, méghozzá a Maldív-szigeteken.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2021/eb/2021/07/04/magyar-valogatott-szalai-adam-maldiv-szigetek-nyaralas/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Fél hazamenni az olimpiáról a belarusz sportoló, rendőri védelmet kért

Fél hazamenni az olimpiáról a belarusz sportoló, rendőri védelmet kért

A rövidtávfutó kritizálta az edzőit, emiatt kötelezték arra, hogy hazatérjen. Állítása szerint kényszerítették arra, hogy összecsomagoljon …