2023. május 30., keddMa Zsanett, Janka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 370,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 382,00 Ft
2023.05.30. Zsanett, Janka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 370,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 382,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Kisvárdai klasszikus: az eltűnt motiváció nyomában

Hirdetés

Kisvárdai klasszikus: az eltűnt motiváció nyomában

Révész Attila az önképzés fáradhatatlan híve: a Kisvárda sportigazgatója éjt nappallá téve tanulja a futballt. Hétfőn éppen a Várkert Bazárban tartózkodott az Európai Klubszövetség (ECA), a földrészünk futballklubjait tömörítő érdekvédelmi szervezet négyéves ciklusának utolsó közgyűlésén, amikor saját klubjának aktuális kérdéseiről adott helyzetjelentést. 

Az Index érdeklődésére, hogy miért (csak) most menesztette Török Lászlót, illetve miért pont az Újpestről elküldött Milos Kruscsicsot szerződtette, így válaszolt:

Kruscsicsot már hónapokkal ezelőtt kiszemeltem, jártam is nála Belgrádban, megvizsgáltam a szakember szakmai hátterét. Most vált szabaddá, és én azonnal léptem. Az én szememben Kruscsics nem bukott edző.

Hirdetés

Révész azt is elismerte, talán már korábban is időszerű lett volna a váltás Kisvárdán, de a helyzet most érett meg rá. A sportvezető szerint a szerb szakember tökéletesen beleillik abba a profilba, amit ő kialakított a számára ideális edzőre.

„Nekem nem kell olyan edző, aki csak abban a két órában edző, amíg a tréning tart – magyarázta.  […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2023/03/27/kisvarda-motivacio-kruscsics-torok-laszlo-edzovaltas-okok-/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Soha nem látott, exkluzív felvételek az Everestről

Soha nem látott, exkluzív felvételek az Everestről

Zolcer János producer a kilencvenes évek második felében Münchenben élt, és az az ötlete támadt, …