2023. május 28., vasárnapMa Emil, Csanád napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 372,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 383,00 Ft
2023.05.28. Emil, Csanád Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 372,00 Ft | USD: 346,00 Ft | CHF: 383,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Kis bukás, nagy baj, eltört a Giro-favorit csípőcsontja – videó!

Hirdetés

Kis bukás, nagy baj, eltört a Giro-favorit csípőcsontja – videó!

Az Ineos Grenadiers csapata késő este közösségi oldalán számolt be a fejleményekről és a rossz hírről. Ezek alapján Hart bal oldali csípőcsontja eltört, a sérült testrésze pedig műtétre szorul.

A mezőny nagyjából 70 kilométerrel a cél előtt épp hosszan ereszkedett, amikor egy lassú tempót kívánó kanyar bevételéhez készülődött. Egy vízátfolyás azonban extra kihívást jelentett és okozott tömeges bukást.

Az érintettek között pedig ott voltak a favoritok, az összetett első három helyén lévő bringás: a 2020-as Giro-győztes, ezúttal a harmadik helyen lévő Hart, valamint az élen álló brit honfi- és csapattárs, Geraint Thomas, illetve a második szlovén Primoz Roglic.

Hirdetés

A többség gyorsan felpattant, akadt, aki azonnal visszaállt a sorba. Hart esetében azonban rögtön biztosra lehetett venni, hogy komolyabb lehet a baj, tekintve, hogy percekig feküdt a földön, és hordágyon kellett elvinni a mentőig.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/bringa/2023/05/18/kerekpar-giro/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Hiába a bajnoki cím, menesztették a Bayern München vezérigazgatóját és sportigazgatóját

Hiába a bajnoki cím, menesztették a Bayern München vezérigazgatóját és sportigazgatóját

A bajor egyesület nagyjából egy órával a története 33. Bundesliga-diadalát érő, Kölnben aratott 2–1-es siker …