2020. szeptember 18., péntekMa Diána napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
2020.09.18. Diána Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 360,00 Ft | USD: 304,00 Ft | CHF: 335,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Magyar labdarúgás / Kimaradt Haladás-tizenegyes a végén, újabb kaposvári döntetlen

Kimaradt Haladás-tizenegyes a végén, újabb kaposvári döntetlen

 

 

 

LABDARÚGÓ NB II
7. FORDULÓ

KAPOSVÁRI RÁKÓCZI–SZOMBATHELYI HALADÁS 0–0
Kaposvár,
Rákóczi Stadion, 500 néző. Vezette: Görög Márió (Kis Zoltán, Vörös Dániel)
KAPOSVÁR: Pogacsics – Szabó A., Nagy T., Vachtler, Nagy J. – Varjas Z., Szabó B., Szakály A., Erdei (Bíró D., 70.) – Balázs Zs., Andrics (Földi B., 76.). Vezetőedző: Waltner Róbert
HALADÁS: Verpecz – Schimmer, Mocsi, Devecseri – Bosnjak, Szekér (Kiss B., a szünetben), Csilus T., Holdampf, Németh Milán – Szalay, Németh Márió (Medgyes Z., a szünetben). Vezetőedző: Mátyus János

ÖSSZEFOGLALÓ

Megint döntetlen. Bosszankodhatnak a kaposvári nézők, de ha azt nézzük, hogy Tóth Barna büntetőjével akár ez nulla pont is lehetett volna, akkor már nem annyira fáj az újabb egy pont.

Az első félidőben inkább a mezőnyben passzolgattak a csapatok, helyzetekig nem jutottak el. Mindig volt egy becsúszó láb, egy blokkolt lövés. Az első félidő végét és a második elejét megnyomta a Hali, de a nagy nyomáson kívül nem volt ziccere. Egyszer-egyszer, pár percig paprikásabb lett a levegő, egy-egy keményebb szerelés vagy buktatás miatt, ilyenkor jöttek a sárga lapok.

A 83. percben Szabó Alex teljesen feleslegesen beleütött kézzel a labdába, így jogos 11-est ítélt Görög játékvezető. A csereként beálló Tóth Barna nagy erővel a lécet találta telibe, így meg kellett elégednie az egyik ponttal a vendégeknek.

Erősen döntetlenszagú mérkőzés volt a büntetőig, így a szombathelyi csapat lehet kicsit szomorúbb. 0–0


A hazai csapat tiszta fehérben, a vendégek tiszta feketében lépnek pályára. Hegedüs Péter végezte el a mérkőzés ünnepélyes kezdőrúgását.

A két zöld-fehér együttes a  mai napon Kaposváron méri össze erejét. A Haladás csapata sokkal jobb előjelekkel várja a mérkőzést, Mátyus János csapata  megfelelő önbizalommal léphet pályára. Waltner Róbert vezette hazai zöldek rossz szériában vannak,nekik még nem sikerült nyerniük, ráadásul attól a Szentlőrinctől kaptak ki az előző fordulóban, akik most jutottak fel először a másodosztályba. Waltner pénteken fejmosást tartott az öltözőben, át kellett beszélni a játékosokkal a kialakult helyzet okait. Ennek tükrében érdekes mérkőzés várható.

Köszöntjük kedves olvasóinkat, hamarosan kezdődik a mérkőzés. Nem lesz könnyű dolga a Kaposvárnak, hiszen a forduló előtt a mezőnyben holtversenyben harmadik legtöbb gólt szerző Haladás ellen kellene kiengesztelnie szurkolóit, és megszereznie szezonbeli első győzelmét.

Forrás:
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-kaposvar-haladas-2780763

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

Történelmi siker Dunaszerdahelyen: továbbjutott a DAC az Európa Ligában

Történelmi siker Dunaszerdahelyen: továbbjutott a DAC az Európa Ligában

Üres lelátók előtt lejátszott meccsen, harcos játékkal győzött a DAC a dunaszerdahelyi Mol Arénában – …