2024. április 18., csütörtökMa Andrea napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 369,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
2024.04.18. Andrea Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 393,00 Ft | USD: 369,00 Ft | CHF: 406,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Kikapott az FTC, csak az alsóházban játszhat tovább a férfi póló BL-ben

Hirdetés

Kikapott az FTC, csak az alsóházban játszhat tovább a férfi póló BL-ben

A torna első játéknapját kellemetlen közjáték zavarta meg: az időjárás tréfálta meg a szervezőket, a résztvevőket és a nézőket. Az első két találkozót még remek körülmények között, napsütésben rendezték meg a szerb fővárosban, utána azonban megérkezett a vihar, és Brescia–Vuliagmeni összecsapást félbe kellett szakítani. A mérkőzést bő negyedórás csúszással a szakadó esőben folytatták, így azonban a ferencvárosiak találkozója is késett. Az eredeti tervekhez képest fél órát.

D KOS20230531007

Fotó: Koszticsák Szilárd / MTI

A magyar bajnok és kupagyőztes – amely 2019-ben megnyerte a sorozatot, 2021-ben ezüst-, tavaly pedig bronzérmes volt    – a Magyar Távirati Iroda helyszíni beszámolója alapján nem tudta megszorongatni a Zalánki Gergővel felálló, világválogatott erősségű ellenfelét, így egymást követő harmadik szezonjában is alulmaradt a Reccóval szemben a végjátékban.

A két együttes sorozatban a harmadik kiírásban került szembe egymással, 2021-ben a döntőben, tavaly az elődöntőben diadalmaskodott az olasz sztárcsapat, amely zsinórban a harmadik, összességében pedig a 11. sikerére hajt.

Hirdetés

Két bombagóllal indult a találkozó, a Ferencváros szerezte meg a vezetést Danyiil Merkulov hatalmas lövésével, majd a túloldalon Andrea Fondelli volt kíméletlen. A Recco Thomas Hallock centergóljával került előnybe, azután pedig a korábban a zöld-fehérekkel és a Szolnokkal is BL-győztes Aaron Younger váltott gólra egy fórt. Az […]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/vizilabda/2023/05/31/vizilabda-ferfi-bajnokok-ligaja-nyolcas-donto-belgrad-ftc-pro-recco/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Major Veronika kvótát szerzett sportpisztolyban

A keszthelyiek lövője gyakorlatilag a kvalifikációs időszak kezdete óta üldözte a kvótát, ám hiába lőtt …