2023. február 6., hétfőMa Dóra napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 389,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
2023.02.06. Dóra Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 389,00 Ft | USD: 361,00 Ft | CHF: 391,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Kiderült, hogy titokban már karácsonykor kínai állampolgárok lettek a Liu testvérek

Hirdetés

Kiderült, hogy titokban már karácsonykor kínai állampolgárok lettek a Liu testvérek

A kínai sajtó állítása szerint gyorsított eljárásban hozták meg a döntést, így a sportolók – immár kínai színekben – részt vehetnek a következő téli olimpián. A Liu testvérek teljes titokban, már karácsonykor hozzájutottak a kínai állampolgársághoz – írja a Világgazdaság.

November elején bombaként robbant a hír, hogy Magyarország két olimpikon gyorskorcsolyázója, a Liu testvérek országváltást kezdeményeztek. Az eset után Kósa Lajos, a Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség (MOKSZ) elnöke arról beszélt az Indexnek, hogy a sportolók a kínai válogatottat trenírozó edzőjük miatt döntöttek a váltás mellett, de azt is hozzátette, hogy a döntésnek pénzügyi okai is lehettek.

A Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség később úgy határozott, hogy az érintett sportolóknak nem kell visszatéríteniük a felkészítésükre szánt összeget

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Hirdetés

Forrás:
https://index.hu/sport/2023/01/24/liu-shaolin-sandor-liu-shaoang-gyorskorcsolya-orszagvaltas-allampolgarsag-kina-teli-olimpia/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Manuel Neuer elgondolkodott a müncheni jövőjén

Manuel Neuer elgondolkodott a müncheni jövőjén

„Egy idióta tesz csak ilyet” – mondta a síbalesetben lábát tört Manuel Neuer a The …