2020. szeptember 23., szerdaMa Tekla napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
2020.09.23. Tekla Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 308,00 Ft | CHF: 337,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Ketten is koronavírusosak az Atléticónál a csütörtöki, Gulácsiék elleni BL-meccs előtt

Ketten is koronavírusosak az Atléticónál a csütörtöki, Gulácsiék elleni BL-meccs előtt

Két pozitív koronavírustesztet regisztráltak a Bajnokok Ligája lisszaboni folytatására készülő Atlético Madrid utazókeretében, jelentette be a klub. Azt azonban nem közölték, hogy a játékosok, vag a háttérstáb tagjai között találták-e a fertőzötteket.

A klub tájékoztatása szerint a két fertőzött egyént az előre meghatározott protokoll szerint kezelik, vagyis elkülönítették őket a többiektől.

Az Atlético értesítette a spanyol és portugál egészségügyi hatóságot és labdarúgó-szövetséget, valamint a sportág európai szövetségét (UEFA).

Az Atlético Madrid csütörtökön lép pályára a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, ahol egyetlen mérkőzés dönt majd a továbbjutásról Gulácsi Péter és Willi Orbán csapata, az RB Leipzig ellen. A Bajnokok Ligája egyenes kieséses szakaszának további mérkőzéseit mind Lisszabonban rendezik, ahol a résztvevő csapatokat elkülönítik, a meccseket pedig zárt kapuk előtt játsszák majd.

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/futball/2020/08/09/ketten_is_koronavirusosak_az_atleticonal_a_csutortoki_gulacsiek_elleni_meccs_elott/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Lehet, hogy érdekel...

 Elhalasztják a Ferencváros Metz elleni BL-meccsét koronavírus fertőzések miatt

Elhalasztják a Ferencváros Metz elleni BL-meccsét koronavírus fertőzések miatt

A magyar csapatot sújtó koronavírusos megbetegedések miatt elhalasztották a Ferencváros és a francia Metz HB …