2022. január 20., csütörtökMa Sára napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 314,00 Ft | CHF: 343,00 Ft
2022.01.20. Sára Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 356,00 Ft | USD: 314,00 Ft | CHF: 343,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Ketten is címet védtek a hóröplabda országos bajnokságon

Hirdetés

Ketten is címet védtek a hóröplabda országos bajnokságon

A program délelőtt az U20-as lányok versenyével kezdődött, ahol a legnagyobb favorit a múlt héten még a thaiföldi U19-es vb-n szereplő Gubik Hanna, illetve Honti-Majoros Chiara és Szabó Anna triója volt, akik aztán nem hazudtolták meg a papírformát és egész nap impozáns győzelmeket aratva jutottak el a fináléig, ahol a Balogh Borbála, Matkovics Anna, Szabó Zsófia csapatot győzték le, míg a bronzérmet a Kispeti Anna, Sántha Kíra, Somodi Zselyke, Tóth Dorina összeállítású gárda szerezte meg.11

Galéria: hóröplabda országos bajnokságFotó: Papajcsik Péter / Index

Hirdetés

A nők versenyében a nyári strandröplabda ob-n győztes Szombathelyi Szandra és Villám Lilla, illetve az ott ezüstérmes, hóröplabdában pedig 2018-ban Lutter Eszterrel bajnoki címet szerző Győri Panna számított a legnagyobb esélyesnek, akik az elődöntőben éppen Villám Lilla testvérével, Csengével, illetve Czene Adriennel és Juraszik Patríciával vívtak kifejezetten szoros meccset, de végül kiharcolták a döntőbe kerülést. A másik ágon az U20-ban már aranyérmet szerző Gubik Hanna, Kiss Liliána és az idén a strandröplabda ob-n, tavaly az Exatlon Hungaryn bronzérmes Szabó Dorottya küzdött Gracza Sóti Fannival, Lutter Lizával és Mester Orsolyával. Sokáig úgy tűnt, hogy előbbiek kerülnek majd a fináléba, hiszen a második játszmában több meccslabdájuk is volt, de aztán utóbbiak fordítottak, kiegyenlítették a játszmaarányt, és aztán a döntő szettet is behúzták. 

A döntőben mindkét játszma elején fej fej mellett haladtak a csapatok, de a közepén Szombathelyiék rendre elhúztak, s bár a másodikban az ellenfél vissza tudott zárkózni, végül mindkétszer a Győri/Szombathelyi/Villám csapat győzött, s ezzel Győri Panna megvédte címét.

[…]

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/2021/12/19/horoplabda-orszagos-bajnoksag-varosliget-mujeg-gyori-panna-soos-izsak/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Menesztették Ljubomir Vranjest a szlovén kéziválogatott éléről

A szlovén szövetség (RZS) honlapjának beszámolója szerint Franjo Bobinac elnök szerdán telefonon beszélt a szerb …