2023. február 8., szerdaMa Aranka napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 389,00 Ft | USD: 362,00 Ft | CHF: 394,00 Ft
2023.02.08. Aranka Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 389,00 Ft | USD: 362,00 Ft | CHF: 394,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Kétszeres Európa-bajnokunk visszatér a sikerszámához

Hirdetés

Kétszeres Európa-bajnokunk visszatér a sikerszámához

„Elég változatos és kissé hullámzó is volt az előző év. Az idényt normálsúlyban kezdtem, egy négypárevezős projekttel a fókuszban, aztán ez a terv elég hamar szertefoszlott, maradt a kétpár- és egypárevezős hajó. Idény közben pedig úgy alakult, hogy a könnyűsúlyú kétpár lett a hangsúlyos, mivel a szakágon belül ez jelenleg az olimpiai program része. Ám egyik próbálkozás sem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Várakozáson alul teljesítettünk” – idézte fel a 36 esztendős, kétszeres Európa-bajnok a Career Brand Managementnek az elmúlt időszakot.

Galambos Tamás Bencével közös hajóban az Európa-bajnokságon kilencedik lett, szeptemberben a Racicében tartott világbajnokságon aztán nem sikerült a legjobb tizenkettő közé kerülni, ami az idény fájdalmas befejeztét jelentette.

Jövő héten kétezer métert húzok ergométeren a szövetségi kapitány jelenlétében, ez lesz az év első félhivatalos megmérettetése. Az eredeti terv korábbi dátum volt, de decemberben volt egy kisebb megbetegedésem, amiből úgy érzem, mostanra jöttem ki teljesen. Jelen állás szerint könnyű súlyú egypárban kapom meg a bizalmat arra, hogy […]

Hirdetés

A teljes cikk megtekintéséhez és tovább olvasásához KATTINTSON IDE!

Forrás:
https://index.hu/sport/2023/01/21/evezes-europa-bajnok-galambos-peter-2023-uj-celok/

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Szoboszlaiék volt edzője lett a belgák új szövetségi kapitánya

Szoboszlaiék volt edzője lett a belgák új szövetségi kapitánya

A Belga Labdarúgó-szövetség számolt be hivatalosan a hírről, miszerint Domenico Tedescót nevezték ki a válogatott …