2021. november 27., szombatMa Virgil napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 326,00 Ft | CHF: 352,00 Ft
2021.11.27. Virgil Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 367,00 Ft | USD: 326,00 Ft | CHF: 352,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Magyar labdarúgás / Kétgólos hátrányból állt fel a Csákvár

Hirdetés

Kétgólos hátrányból állt fel a Csákvár


LABDARÚGÓ NB II
16. FORDULÓ

AQVITAL FC CSÁKVÁR–SZENTLŐRINC 22 (0–0)
Csákvár, Tersztyánszky Ödön Sportközpont, 200 néző. Vezette: Szigetvári Márk (Varga Gábor, Máyer Gábor)
CSÁKVÁR: Zelizi – Major G., Vaskó, Dulló, Körmendi – Mészáros D. (Kalmár B., 72.), Magyar Zs. – Torvund (Murai, 70.), Kártik, Molnár R. – Takács T. Vezetőedző: Mónos Tamás
SZENTLŐRINC: Hajagos – Erdélyi B., Hesz, Tamás L., Németh M. – Havas, Újvárosi (Biben, 72.) – Harsányi I. (Szinanovics, 72.), Jancsó, Kiss-Szemán (Keresztes, 84.) – Grumics. Vezetőedző: Marian Sluka
Gólszerző: Harsányi I. (0–1) a 66., Sinanovic (0–2) a 78., Takács T. (1-2) a 86., Takács T. (2–2) a 88. percben
Kiállítva: Kártik (reklamálásért) a 91. percben

MESTERMÉRLEG
Mónos Tamás: – Úgy éreztem az első félidőben, hogy kezünkben van a meccs, de szokás szerint a kimaradt helyzetünk után megkontráztak minket és hátrányba kerültünk. Óriási fegyverténynek tartom, hogy 0–2 után, néhány perc alatt sikerült egyenlítenünk.
Marian Sluka: – A Csákvár nem érdemelt pontot, mi ajándékoztuk meg őket. Nagyon jól futballoztunk, a játékosok 85 percig mindent megvalósítottak abból, amit elterveztünk, de tudomásul kell venni, nem csak előre, hanem hátra felé fegyelmezetten kell játszani mindenkinek.

ÖSSZEFOGLALÓ

Hirdetés

A hideg, ködös időben, egyre nehezedő látási viszonyok között megrendezett találkozón az iramra, küzdelemre nem lehetett panaszuk a nézőknek, ám kevés kreativitást vittek a játékba a játékosok. Így is akadt azonban dolguk a kapusoknak, az első félidőben előbb Zelizi Patriknak kellett tíz másodperc alatt két bravúrt is bemutatni, majd Hajagos Tamás mentette ragyogóan Magyar Zsolt bombáját, illetve saját játékostársa, Hesz Olivér életveszélyes perdítését.

A térfélcserét követően ugyan nekiesett ellenfelének a vendéglátó, de igazán veszélyes helyzetet nem sikerült kidolgoznia. A Szentlőrinc viszont amint kiszabadult a szorításból, Harsányi István parádés góljával megszerezte a vezetést, 0–1. Sőt, Szinanovics Szinan alig tíz perc elteltével megduplázta a vendégek előnyét, 0–2. Úgy tűnt, eldőlt a meccs, ám a hazaiak nem adták fel és a hajrában két perc alatt egyenlítettek Takács Tamás dupljának köszönhetően. Az utolsó percek paprikás hangulatban teltek, melyhez hozzájárult Szigetvári Márk játékvezető határozatlansága is.

 PERCRŐL PERCRE

Vége a mérkőzésnek.

91. perc: Kártik Bálintot a játékvezető reklamálásért kiállította.

90. perc: Három perc a hosszabbítás.

88. perc: Hajagos Tamás fellökte a labdát elfejelő Vaskó Tamást, a játékvezető tizenegyest ítélt. A büntetőt Takács Tamás magabiztosan lőtte a kapu közepébe, 2–2.

86. perc: GÓL!!! Molnár Rajmund a jobb oldali alapvonal közeléből remekül centerezett, érkezett Takács Tamás és 10 méterről, jobbal a bal felső sarokba bombázott, 1–2.

84. perc: Szentlőrinci csere: Kiss-Szemán helyére Keresztes érkezett.

78. perc: GÓL!!! Az alig néhány perce beállt Szinanovics Szinan gyönyörű góllal növelte csapata előnyét. A jobbösszekötő helyén indulva rávezette a labdát Vaskóra, majd a 16-os vonaláról mesterien tekert a jobb alsóba, 0–2.

72. perc: Mészáros és Újvárosi rúgott össze a felezővonalnál, mindkét játékost le kell cserélni. Előbbi helyére Bencze, utóbbi helyére Biben érkezett. A gólszerző Harsányit Szinanovics váltja a hajrára.

70. perc: Cserélt a Csákvár: Torvund helyére Murai érkezett. 

66. perc: GÓL!!! Harsányi lesgyanús helyzetből indulva a tizenhatos bal sarkáról mesteri tekeréssel kilőtte a hosszú felső sarkot, 0–1.

65. perc: Nagy tüzijáték volt a szentlőrinci kapu előtt, de a vendégvédők minden alkalommal önfeláldozóan belevetődtek a labda útjába. 

54. perc: Molnár Rajmund tört előre harcosan a jobb oldalon, pontosan játszotta meg Takács Tamást a jobbösszekötő helyén. A hazaiak centere 11 méterről, éles szögből megcélozta a rövid sarkot, Hajagos bravúrral szögletre tisztázott.

50. perc: Torvund és Magyar zavarta össze a vendégek bal oldali védelmét, a belőtt labdát Erdélyi Botond kétségbeesve vágta szögletre a jobb saroknál.

48. perc: Magyar bal oldali szögletét kiemelték a vendégvédők, Major 25 méterről rálőtte, Hajagos a bal saroknál biztosan védett.

46. perc: Elkezdődött a második félidő, csere nem volt egyik oldalon sem.

Szigetvári játékvezető lefújta az első félidőt.

45+1. perc: Tamás kapott sárga lapot, miután a felezővonalnál felrúgta Mészáros Dávidot.

45. perc: Ez csak Hajagoson múlott … Torvund a tizenhatos jobb sarkáról élesen a kapu elé lőtte a labdát, Hesz bevetődve próbált tisztázni, lábáról úgy perdült fel a labda, hogy a vendégek kapusának nagyot nyújtózkodva a léc alól kellett kitornáznia.

37. perc: Molnár Rajmund két csel után remekül készítette le a labdát Magyar Zsoltnak, aki futtából, 18 méterről kapura tüzelt, Hajagos bravúrral szögletre tolta a léc alá tartó lövést.

Egyre jobban sűrűsödik a köd, a felezővonaltól a túlsó oldali szögletzászlót már nem igen látni … 

34. perc: Havas Attila taposott oda Mészáros Dávidnak a felezővonal közelében, jogos a sárga.

27. perc: Kiss-Szemán húzott el a bal oldalon, a tizenhatos sarkától keresztbe lőtte a labdát, Körmendi azonban résen volt és tisztázott  a nagy lendülettel érkező Harsányi elől.

17. perc: Torvund kapott sárga lapot, mert akadályozta Hajagost a kirúgásban.

16. perc: Molnár Rajmund 20 méteres, jobb felsőbe tartó lövését Hajagos nagy robinzonáddal mentette.

13. perc: Mit védett Zelizi!!! Kiss-Szemán bal oldali beadását középen rosszul fejelte ki Körmendi, éppen Jancsó elé, aki a tizenegyes pontról rátűzte, Zelizi bravúrral védett, a kipattanót Grumics az ötösről azonnal visszalőtte, Zelizi azonban hihetetlen bravúrral, lábbal szögletre mentett.

6. perc: Harsányi a jobb oldali alapvonalról középre kanalazta a labdát, Zelizi csak tovább paskolni tudta, a hosszún érkezett Németh Márk, de estében csak gyengén, Zelizi kezébe lőtt.

Ahogy besötétedett, a köd szép lassan elkezdett ereszkedni a pálya fölé.

1. perc:  Elkezdődött a mérkőzés. A hazai együttes tiszta kékben, a vendégek fehérben léptek pályára. 

Az előző idényben mintha felcserélték volna a hazai pályával járó előnyöket a csapatok: az Aqvital FC a félpályás gólt szerző Daru Bence mesterhármasának is köszönhetően 4–1-re nyert idegenben, ugyanakkor tavasszal a Szentlőrinc vitte haza a három pontot Csákvárról. A 2–1-es sikere alkalmával mindkét gólját az a Torvund Alexander szerezte, aki ma este már a Fejér megyei vendéglátókat erősíti.

A mérkőzés megkezdése előtt egy órával sűrű köd vette körül Csákvárt, ám mindez a sporttelepen egyelőre nem érezteti hatását. Bár hideg van, a látási viszonyok  tökéletesek.

Köszöntjük kedves olvasóinkat, hamarosan kezdődik a mérkőzés. Meglátjuk, mire megy egymással a 17. pozícióban állomásozó Csákvár és a 11. helyezett Szentlőrinc.

Forrás:
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-aqvital-fc-csakvar-szentlorinc-2861613

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Messi végre révbe ért Argentínával, övé az Aranylabda?

Messi végre révbe ért Argentínával, övé az Aranylabda?

Ha Aranylabda, akkor Lionel Messi – az argentin zseninél ugyanis soha senki nem nyerte el többször …