2021. április 22., csütörtökMa Csilla napja van. Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
2021.04.22. Csilla Nappali nézet Éjszakai nézet EUR: 362,00 Ft | USD: 301,00 Ft | CHF: 328,00 Ft
Kezdőlap / Sport / Magyar labdarúgás / Két gólt rúgott a Csákvár, mégis döntetlen a vége

Hirdetés

Két gólt rúgott a Csákvár, mégis döntetlen a vége


31. FORDULÓ

BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE SE–AQVITAL FC CSÁKVÁR 1–1 (1–0)
Békéscsaba, Kórház utcai stadion, zárt kapuk mögött. Vezette: Takács János (Horváth Róbert, Punyi Gyula)
BÉKÉSCSABA: Krnács – Babinyecz (Farkas M., 72.), Bora, Horváth P. – Hodonicki, Kitl, (Kasik, 62.) Nagy S., Király, Szabó P. – Máris (Kovács Á., 25.), Paudits. Vezetőedző: Preisinger Sándor
CSÁKVÁR: Markek – Major G., Csató M. (Tányéros, a szünetben), Albert I., László (Ganbayar), a szünetben) – Mészáros D. (Nándori, 60.), Posztobányi Daru, 60.)– Kocsis B., Madarász, Mim – Baracskai (Vörös, 83.). Vezetőedző: Visinka Ede

Gólszerző: Csató M. (öngól, 36.) , Madarász (80.).

ÖSSZEFOGLALÓ

Hirdetés

A békéscsabaiak léptek fel támadólag, húsz perc alatt három nagyobb helyzetet is kidolgoztak. A csákváriak egy-egy veszélyes akcióval azért jelezték, hogy nem szeretnének pont, pontok nélkül hazatérni. A hazaiak játszottak fölényben, de mégis, némiképp váratlanul szereztek vezetést, melyhez a saját kapujábabetaláló csákvári Csató Martin nyújtott hathatós segítséget.
Harapós Csákvár folytatta a játékot a második félidőben. A szünetben két poszton is változatott Visinka Ede, és mindkét cserejátékos, Ganbayar és Daru is nagyon aktívnak bizonyult. A második 45 percben szinte végig a csabai térfélen tartózkodtak a csapatok, a Csákvár egymás után dolgozta ki a helyzeteit, fölénye a hajrában góllá érett. A lila-fehérek ezután megpróbálták megszerezni a győztes gólt, de későn eszméltek, a vége 1–1-es eldöntetlen lett.
 

PERCRŐL PERCRE

90+3. perc: A játékvezető véget vetett a találkozónak. Köszönjük a megtisztelő figyelmüket!

90+3. perc: Ganbayar próbálkozott lövéssel, de a védő tisztáztak. 

90. perc: Három perc ráadás. 

87. perc: Paudits veszélyeztett, de a lövésébe Albert belevetődött. 

83. perc: Cseréltek a vendégek: Baracskait Vörös Tamás váltotta.

80. perc: Egyenlített a Csákvár! Albert indította a bal szélen Kocsist, aki mintaszerűen adott középre, Madarász pedig 7 m-ről a kapu közepébe passzolt, 1–1.

78. perc: Albert és Paudits rúgott össze, mindketten a földre kerültek, kis ápolást követően folytathatták a játékot. 

77. perc: Kocsis adott remek labdát Mimnek, aki néhány lépés után lőtt, de labdája kicsivel, de elkerülte jobb alsó sarkot. 

72. perc. Babinyecz esett össze a saját 16-osán belül, akit le is kellett cserélni, Farkas Márk váltotta. 

69. perc: Ganbayar volt a főszereplő, átívelt a túloldalra Daru bólintott kapura, ám Bora az utolsó pillanatban kifejelte a labdát.

67. perc: Babinyecz pakold oda Darunak, mindketten elestek, majd rövid ápolás után a csabai megkapta a sárga kártyát. 

62. perc: Cseréltek a hazaiak is: Kitl helyén Kasik Ákos a pályán.

60. perc: Kettős csere a Csákvárnál: Posztobányit Daru Bence, Mészáros Dávidot Nándori Botond váltotta. 

57. perc: Ismét a csereember, Ganbayar próbálkozott, erős lövését Krnács tolta kapu fölé. 

53. perc: Madarász tekerte középre a labdát, Ganbayar fejesét azonban Krnács nagy bravúrral kitenyerelte.  

47. perc: Madarász végzett el szabadrúgást a 16-os jobb sarkáról, Babinyecz kifejelte a labdát, Ganbold visszakanalazta Tányéros azonban a kapu fölé bólintotta a labdát. 

46. perc: A szünetben két poszton is változtatott Visinka Ede, a Csákvár edzője, Csató Martint Tányéros Ádám, László Noelt Ganbold Ganbayar. 

46. perc: Folytatódik a mérkőzés 

45+1. perc: Véget ért az első játékrész. 

45. perc: Egy percet hosszabbít a játékvezető. 

36. perc: Vezet a Békéscsaba! Kitl tologatta a labdát a jobb oldalon, gyönyörűen adott be, Paudits már várta a labdát, ám az előtte álló védő, Csató Martin látványos mozdulattal a saját kapujába lőtt, 1–0.

35. perc: Posztobányi rúgta fel teljesen feleslegesen Nagy Sándort, amiért járt a sárga kártya. 

30. perc: Madarász végzett el a bal oldalról szabadrúgást, ide-oda pattogott a labda a 16-oson belül, végül Kitl szabadított fel.

 

25. perc: Az iménti főszereplő, Máris a lábát fájlalva a földre került, és már nem is folytathatta a játékot, a támadót Kovács Ádám váltotta.

19. perc: Szabó Péter egy a félpályánál végzett el gyorsan szabadrúgást, Márist indítva, aki már csak a kapussal állt szemben,  de Markek nagyot védett.

18. perc: Kocsis került ziccerbe, és 8 m-ről leadott lövése centikkel kerülte el a jobb kapufát. 

15. perc: Szabó Péter vállalkozott lövésre, Markek kiütötte, majd Albert Csató segítségével kirúgta a labdát. Óriási helyzet volt!

6. perc: Hodonicki viharzott el a jobb oldalon jól tette középre a labdát, Máris elengedte Paudits próbálta kapura igazítani, de egy védőről kivágódott.

5. perc: Baracskai tette be veszélyesen a 16-oson belülre a labdát, de Krnács felszedte a labdát. 

1. perc: Elkezdődött a mérkőzés.

 

A mérkőzés előtt meg kellett igazítani a csákvári kapu hálóját, ezért öt perccel később kezdődhetett el a találkozó. 

Két olyan csapat találkozik szerdán a Kórház utcai stadionban, amelyik győzött a vasárnapi 30. fordulóban. A 12. helyen álló Békéscsaba a DEAC-ot (3–0), a 16. Csákvár a Kazincbarcikát (4–1) verte, így mindkét együttes játékosai bizakodó hangulatban várták a párharcot.
A Csákvár még sohasem tudott győzni Békéscsabán, hiszen erejükből mindössze három döntetlenre futotta a Kórház utcában. A 11. Békéscsaba–Csákvár mérkőzést rendezik, melyekből négy alkalommal a Csaba, háromszor a Csákvár került ki győztesen, háromszor eldöntetlen maradt az eredmény. A legutóbbi találkozót 5–3-ra nyerte Csákváron az Előre. A csabaiaknál elképzelhető, hogy Mészáros Márk is bevetésre kerül. Babinyecz Balázs és Paudits Patrik egy-egy medvepuszit kapott a DEAC elleni meccsen. Fazekas Lóránt lebetegedett. Továbbra is kérdéses Czinanó Antal Áron, Szabó Zsombor, Sipaki Patrik, Pap Szabolcs, Kasik Ákos és Ilyés Tamás játéka sem biztos.
A Fejér megyeieknél a házi gólkirály jelölt, 13 találatnál tartó Daru Bence 23 percet játszott a Kazincarcika ellen, aki egy térdsérülésből tért vissza.

Köszöntjük kedves olvasóikat, hamarosan kezdődik a mérkőzés. Megtudjuk, mire megy az előző két hazai meccsét megnyerő Békéscsaba a kieső helyről a legutóbbi fordulóban elkerülő Csákvár ellen.

Forrás:
http://www.nemzetisport.hu/labdarugo_nb_ii/nb-ii-bekescsaba-aqvital-fc-csakvar-2819393

*Tisztelt Olvasó! Amennyiben a cikk tartalma módosult vagy sértő elemeket tartalmaz, kérjük jelezze számunkra info@net-front.hu e-mail címen!

Hirdetés

Lehet, hogy érdekel...

Hátrányból nyert a Tottenham Mourinho menesztése után

Hátrányból nyert a Tottenham Mourinho menesztése után

A Ligakupa vasárnapi döntőjére készülő fővárosi csapat sorozatban három nyeretlen bajnoki után tudott ismét három …